2*3M 3*3 Balti Akių Karinės Maskuojančiais Tinklais Sustiprinta Sodo Markizės, Lauko Pergola Slėpti nuo Saulės Pasislėpti Pavėsyje, Pavėsinė 3x3 3x5

Nauja

€10.19

Patvarus

Mūsų maskuojančiais tinklais yra pastatytas paskutinis ir yra skirti būti ištikimi galiojančius kokybės standartus profesionaliam ir asmeniniam naudojimui.

Lengva įdiegti

Mūsų sniego tinklai sustiprino kraštų ir tvirtinimo žiedai.Todėl, jūs galite lengvai pakabinti juos ant remti savo pasirinkimą, naudojant virvę arba plastikinės tvirtinimo detalės.Jis trunka tik šiek tiek laiko sudėti ir laikyti.Šarvo kilpos leidžia jums pridėti juos prie paramos savo pasirinkimą naudojant plastikinį laido ryšius.Integruota įtampos laido ir sustandinantys pabaigos, suteikia tvirtumą ir lankstumą.

Plačiai naudojamos

Galite sukurti labai draugiškas privačios erdvės.Šis produktas yra iš tiesų paslėpta ir universalus.Jis gali būti naudojamas kaip saulės pavėsyje,tentas,tentas, užuolaidų ar net nuimama pertvara.

▒Dydis, kurių tinklo akies dydis:6cm*6cm

Naudojimas:

▒Plačiai naudojami pergola,terasa,pavėsinė.

Žymos: telšių, stovykla brezentas, kalbame palapinė, pavėsinė-palapinė, pasislėpti nuo saulės, mergaitės mama, uodai palapinė, sodo pergola, rėmas pavėsinė aliuminio, dekoro sodas.

Medžiaga 150D Poliesterio Oxford
Tipas Sustiprintas,Su girds
naudoti 2 Apdailos,skėtį nuo saulės,Automobilio dangtis,Carport
Modelio Numeris Balta Camo tinklo
Kategorijos Palapinė 3-4 Žmonės
Laikiklis Kategorija Statybos remiantis Reikia
spalva Balta
naudoti 1 Kupolo,vestuvių,pobūvių,kiemas,terasa
Lauko tarnavimo laikas Maždaug 2 metų
yra susiuvami Taip
Ašarinės stiprumo virvė 200 N
Už Palapinę Vandeniui Indeksas <1000 mm
Apačioje Vandeniui Indeksas <1000 mm
naudoti 3 Armija,camo tinklo
Dydis akių 6cm x 6cm
Prekės Pavadinimas Welead

Parašykite savo atsiliepimą!

2*3M 3*3 Balti Akių Karinės Maskuojančiais Tinklais Sustiprinta Sodo Markizės, Lauko Pergola Slėpti nuo Saulės Pasislėpti Pavėsyje, Pavėsinė 3x3 3x5

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai