Naujausias! JennyPrinter4 Z370 Dual Ekstruderiu Su Jutikliniu Ekranu, Auto Level FDM 3D Spausdintuvas "PASIDARYK pats" RINKINYS, Skirtas " Ultimaker 2 UM2+ Ilgas

Nauja

€727.67

2020 Naujausia Versija!

JennyPrinter4 Z3760 Dual Ekstruderiu "PASIDARYK pats" RINKINYS Jutiklinio Ekrano Viršutinis Dangtis ir Durys

Į RINKINĮ, mes suteiksime įvairių dydžių antgalis: 0,25 mm, 0,4 mm, 0,6 mm ir 0,8 mm.

Ir taip pat nemokamai teikia:Du roll gijų(PLA arba ABS), Įrankiai ir 4 GB SD Kortelė(turime parduotuvėje asamblėjos vadove, eksploatavimo instrukcija ir programinės aparatinės įrangos SD kortelės).

Apie Laivybos

1. Apskritai, Mes išsiūsime jums 1-3days po atlikęs mokėjimą.Bet mums reikia laivo perdavimo stoties pirma, ir tai trunka 2-3 dienas.Taigi, ji trunka iš viso 4-7 dienas suteikti jums sekimo.

2."PASIDARYK pats" RINKINYS bus siunčiamas express", Naudoti " FedEx arba DHL.ji trunka 5-10 darbo dienų pristatyti.Jei jūsų adresas yra atokiose vietovėse, jūs turite mokėti papildomus mokesčius.

3.Muitai ar mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė už visus sąrašus.Prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaigai, jei turite kokių nors abejonių.Jei turite bet kokį specialų prašymą dėl Muitinės Deklaracija vertė pls susisiekti su mumis.

4.Prašome patvirtinti, kad jūs pradėti teisingą ir pilną pristatymo adresą čia.Jūs atsakote už papildomą mokestį, jei jūsų paketas buvo grąžintas, nes neteisingą adresą.

Apie Mūsų Paslaugas

Mes teikiame techninę pagalbą jums, jei turite kokių nors problemų, pls susisiekti su mumis padėti.

Apie Atsiliepimą

1.Jeigu esate patenkinti 3D Spausdintuvas "PASIDARYK pats" RINKINYS, prašome suteikti teigiamų atsiliepimų, mums labai Ačiū.

2.Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš duoti neigiamų atsiliepimų, mes kartu dirbti su jumis, kad padėtų jums išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.

Žymos: 3d trucker, "pasidaryk pats" electron rinkinys, portabl spausdintuvą, ultimake 2, 3d spausdintuvai 3, garso interfac, 3d spausdinimo spausdintuvas, ultimaker 1, plokštė z370, 3d žmogus marškinėliai.

"CE" atitikties Taip
kaitinamosios PLA, ABS
Valdymo Programinė Įranga Jennybox
Technologijos FDM
Antgalio Skersmuo 0,4 mm (0.25-0,8 mm)
Ryšiai SD Kortelės arba USB
Programos Architektūros modelis, menų, industrail gamybos, avalynė
Sluoksnio storis 0.02-0,2 mm
Prekės Pavadinimas Jennyprinter
Operacinės Sistemos Windows/ Mac/ Linux
Pjaustymo programinė įranga Cura/ Simplify3D
Palaikomi Failų Formatai gcode
Modelio Numeris Jennyprinter4 Z360 Dual Ekstruderiu
Ekranas Touch screen/anglų ekranas
Kurti Tomas 220*220*370mm(8. 7*8. 7*14.6 in)
Spausdinimo tikslumas X/Y 0.0125 mm, Z 0.05 mm
Spalva Spausdinimo Greitis 40-120 mm/s
Gijos Skersmuo 1.75 mm
Antgalis kiekis Dvigubi antgaliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujausias! JennyPrinter4 Z370 Dual Ekstruderiu Su Jutikliniu Ekranu, Auto Level FDM 3D Spausdintuvas "PASIDARYK pats" RINKINYS, Skirtas " Ultimaker 2 UM2+ Ilgas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai