Dvi Eilės Tibeto Jakų Kaulų Karoliukų Apyrankę Kalti Vario Žavesio Granulių Malda Taikos Teigiamą Energiją, Papuošalai, Dovana Mama Mergaitė Balta

Nauja

€9.57

Derinys, unikali medžiaga ir vintage mada daro tai yakbone apyrankę idealus aksesuaras jums.Su unikaliu materia l 6mm jakų kaulų, 3mm Murano Spalvos Glazūra Measle ha mmered vario žavesio, šis jautis kaulų apyrankė yra ypač featuring stiprybės ir ištvermės.

Rankų Tibete 100% Jakų Kaulų Apyrankės

Rankų Tibete šios Apyrankės yra rankų iškirpti iš jakų kaulų ir spalvų natūraliai turėti spalvą per sunkiausias, dėl sumušimų.Kiekviena Apyrankė yra unikali jo konstrukcija ir būdingos visiems savo.Šis sąrašas yra dėl įvairių apyrankės spalvos, bet panašaus dizaino.Modelis yra įrodyta, dėvėti visą turimą apyrankės.Jūs galite įsigyti kelis, kad visas komplektas.

Į jakų kaulų apyrankę nešioti padeda organizmui subalansuoti savo esminius energijos.Dėvėti Apyrankę, ir leisti savo gydomųjų savybių skleisti per savo kūną.

Į jakų yra ilgaplaukis gyvūnų rasti visoje Himalajų regione pietų Centrinėje Azijoje, Tibeto Plynaukštėje ir kiek šiaurės kaip Mongolijoje ir Rusijoje.Visi jakų kaulai naudojami mūsų papuošalai yra likusių nuo vidaus gyventojų, kurie mirė nuo natūralių priežasčių.Tai yra Sąžiningos Prekybos punktas.Gydymo Apyrankės yra kruopščiai rankomis pagamintas pagal aukščiausios amatų žmonės gyvena Tibete ir kitur.

7 Dienų Grąžinimo & Grąžinimo Politika

✦ , Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome nedvejodami palikti mums "5 star" grįžtamasis ryšys.

✦ Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas užsakymus, prašome susisiekti su mumis iš karto, o ne.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

✦ Dėl bet kokios priežasties, jūs nenorite vaistą, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas.

Žymos: byla energijos, plaktukas geležies, granulių vario, apyrankė vario vyrams, ekrano myphone, atveju plaktukas, nemokamai akmens talismanas, japa mala malda karoliukai, apyrankė dior, myphone ekranas.

Medžiaga Kaulų
siūlome droshipping
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Modelio Numeris BSM131
Stilius derliaus
Grandinės Tipas Zawalcowany Apyrankės
Lytis Unisex
Granulių dydis 9mm
procesas rankų darbo
Pareigos kūno balansas
Elemento Tipas Apyrankės
Nustatymo Tipas NĖRA
VIRVĖ Aukštos Stangrumui Elastinga Silikoninė cording
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas reikinn
granulių 9mm Tibeto Jakų Kaulų,
Formos\modelis ROUND
Metalų Tipas Vario
Pakuotė Eco-paketas

Parašykite savo atsiliepimą!

Dvi Eilės Tibeto Jakų Kaulų Karoliukų Apyrankę Kalti Vario Žavesio Granulių Malda Taikos Teigiamą Energiją, Papuošalai, Dovana Mama Mergaitė Balta

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai