30x40mm 15ml Mini Stiklo Butelis su Bambuko Ruonių Padengti Stiklo Stiklainius Saldainiai Šafranas Maisto Milteliai Smėlio Stiklainius bambuko Bžūp buteliai

Nauja

€6.65

Aukštis: 40mm+6mm , buteliai yra 40mm ,Bambuko bžūp yra 6mm kaip vaizdas išorinis skersmuo: 30mm Angos skersmuo: 26mm svoris butelis: 18 g (apima, korkas) kiekis: 5vnt 20pcs 50pcs į skirtingas kainų spalva:Skaidrus vienetais: Tuščias Butelis su Bambuko Dangtelis 1. Ar saugu ? Tai yra švino nemokamai? Taip ,jis yra saugus ,tai yra švino nemokamai maisto klasės 2. yra buteliukas su dangteliu ar tik butelius visus butelius su bžūp 3.Kas yra buteliuko medžiagos? Dangtelis dangtelis:Bambuko ir su guminiais sandarinimo ratas, butelis : clear high borosilikatinio stiklo (HBG) 4.kas yra buteliuko, galima naudoti ?Sandariai Filtras Saugojimo Arbatos Saldymedžio Saldainiai šafranas Maisto Milteliai, Smėlis ir Daugelis kitų, Dekoras Apdailos Amatų papuošalų, Aksesuarų 5. Yra buteliai tušti ?taip ,buteliai yra tuščias !

Apie Mano Įmonė ★.Mes Turėjome Profesinės Gamyklos, Gaminančios geriausiai butelius Kinijoje! ★.Mes Garantuojame, kad visi mano klientai gaus jų pakuotės saugiai geros būklės ir geros kokybės daiktų ★.Greitas Pristatymas Jūs Galite Gauti Sklypų 7-20 Dienų, kaip Įprasta ! ★.Lašas Laivybos bet Kur, jei jums reikia ! ★ Jei jūs negausite savo paketą, per 45 dienas nuo pristatymo,mes galime išsiųsti paketą arba grąžinti už pilną pinigų. ★ Jei turite kokių klausimų, nesivaržykite ir susisiekite su manimi.

vežimas

1.kiekvienas užsakymas yra nemokamas pristatymas

2.kad mažiau nei 150usd nemokamas pristatymas via post oro pašto

3.kad daugiau nei 150usd nemokamas pristatymas DHL/fedex/EMS (Jei reikia)

Pakuotė

Kiekvienas užsakymas yra išsiųstas naudojant Burbulas voką arba multil ayer dėžutėje.Ji apsaugo daiktus nuo žalingų tranzitu, kai jis pasiekia kiekvieną klientų ranka.

Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.levandu-kalnelis.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: grynas stiklas saldainiai jar, stiklainiu, bambuko stiklainį dangteliu, eroma žvakių indeliai, os stiklo, bambuko prieskonių, bambuko dantų šepetėlis, spalvoti stikliniai prieskonių indeliai, Jar, karališkas medaus stiklainis.

Tipas Universalus Laikymo Buteliai, Stiklainiai
panaudota Arbata Saldymedžio Saldainiai šafranas Maisto Milteliai, Smėlis
Stilius Pritaikymas asmeniniams poreikiams
sandariai filtras Nuotėkio Įrodymas
bžūp Bambuko Dangtis
Pagal Užsakymą Butelis su Bambuko Dangtis
Medžiaga Skaidrus Stiklas
Tuščia Tuščių butelių
Prekės Pavadinimas Jarvials
Talpa 15ml (15CC)
Apačioje Butas butelis
Maisto klasės Švino Nemokamai
Kaina Mėlyna didmeninės kainos

Parašykite savo atsiliepimą!

30x40mm 15ml Mini Stiklo Butelis su Bambuko Ruonių Padengti Stiklo Stiklainius Saldainiai Šafranas Maisto Milteliai Smėlio Stiklainius bambuko Bžūp buteliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai