Šiuolaikinės Akrilo Nešiojamų Narguile Shisha Nargile Chicha Cachimba Vandens Vamzdis Pilnas Rūkyti Kaljanas Priedai Su LED Šviesa

Nauja

€21.61

Aprašymas:

Gražu ir praktiška išvaizda, be kenksmingų medžiagų, tokių kaip nikotino, jis yra naujos kartos mados atsitiktinis rūkymas nustatyti.Tinka pradedantiesiems ir pažengusiems rūkalių.

Savybės:

- Spalva: Juoda

- Medžiaga: Akrilas, Aliuminis

- Dėžutės Dydis: 21.5x15.5x5.5cm

- Kaljanas Dizainas: Pagamintas iš skaidraus akrilo, sumontuota magija, įvairių spalvų LED bazę ir nuotolinio valdymo pultas.Šis kaljanas gali būti naudojamas apdailos ir rūkymas įdomus, todėl teikti pramogų, už savo gyvenimą.

- Spalva Keičiasi Šviesos: Įrengtas su LED spalva keičiasi šviesa, kuri yra kontroliuojama nuotoliniu būdu, didžiosios sukurti puikią atmosferą.

- Nešiojamųjų: Šis kaljanas rinkinys yra lengvai atlikti.Pasiimkite su savimi ir mėgautis geriausių rūkymo patirtį su savo artimaisiais.

- Lengva Valyti: Lengvai surinkti ir kiekviena dalis gali būti valomos atskirai.Tinka namuose ar kelionių naudoti.

- Platus Naudojimas: Tinka namuose, kelionės, baras, klubas, šalis, lauke.

Pakavimo sąrašas:

1*shisha įrankis

1*Anglies įrašą

1*LED nuotolinio valdymo

1*Guminis vamzdelis

Žymos: shisha, stiklo vamzdis, vandens, kaljanas, dubuo shisha, vyrai vamzdžiai, priedų kaljanas, vyrai shisha, shisha dubenį vyras, tabako, greitai vamzdis.

Modelio Numeris X
Medžiaga aliuminio
3 straipsnis Kaljanas priedai
Formos Nemokamai Tipas
2 straipsnis kaljanas rinkinys
Technics Lakas
Kilmės KN(Kilmės)
4 straipsnis Shisha Priedai
1 straipsnis shisha kaljanas

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiuolaikinės Akrilo Nešiojamų Narguile Shisha Nargile Chicha Cachimba Vandens Vamzdis Pilnas Rūkyti Kaljanas Priedai Su LED Šviesa

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai