Verta Taktinis Buda Karoliukų Apyrankę Lauko Įrankiai Savigynos Apsaugos Išgyvenimo Karoliai Automobilių Pakabukas Aksesuaras Dropship

Nauja

€6.04

Savybės:

1. Pagamintas iš 108 vienetų buda karoliukai, taktiniai gynyba.Platus Programas Jis gali būti naudojamas kaip maldos karoliukai, savarankiškai gynybos produktų, rankų aksesuarai, automobilių papuošalai ir kt.

2. Jūs galite sutrumpinti ir pridėti nuorodų į koreguoti ilgio karoliai, grandinės, kad yra stiprus, patvarus ir universalus naudojimas.

3. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, jis turi gerą anti-rust savybes ir padidina tarnavimo laiką.

Aprašymas:

Universalus Plieno rutuliuko grandinės, stiprus ir anti-rust, stiprus savigynos plakti, rankos apyrankę, juosmens, grandinės, karoliai, automobilių apdailos ir kt.

Techniniai duomenys:

Vertikalus ilgis: 52 cm

Skersmuo Buda karoliukai: 8MM

Medžiaga: žalvaris+nerūdijančio plieno

Buda granulių kiekis: 118

Spalva: sidabrinė

Pakuotė:

1* buda karoliukų apyrankė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: guanyin, Kritimas, buda statu, buda necklac, bemost automobilių pakabukas, mala maži karoliukai, granulių murano, automobilių veidrodėliai pakabukas, apyrankė, automobilio pritaikymas priedai.

Prekės Svoris 0.23kg
Buda granulių kiekis 118
Medžiaga žalvario+nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
spalva SIDABRINĖ
Vertikalus ilgis 52 cm
Prekės Pavadinimas Tirol
Skersmuo Buda Karoliukai 8mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Verta Taktinis Buda Karoliukų Apyrankę Lauko Įrankiai Savigynos Apsaugos Išgyvenimo Karoliai Automobilių Pakabukas Aksesuaras Dropship

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai