Naujausias Profesinės Baterija, Kraunama USB Kabeliu Aktyvavimo Greitai Įkrauti Bateriją Plokštė valdyba "iPhone" X 8 7 Plius "Samsung ""Android"

Nauja

€14.05

PASTABA

W209 Pro yra tas pats kaip CD-928,Pati funkcija

W209 Pro Baterija, Greitas Įkrovimas Įjungimo Plokštė, skirta "iPhone" / "Samsung"

●Baterija įjungimo plokštė su maitinimo laidą ir izoliuoti sponge trinkelėmis, yra naudojami patikrinti, saugiai įjungti ir greitai įkraukite bateriją. ●Automatinė Išjungimo Funkcija, Srovės Apsauga nuo Perkrovos, Atvirkštinis Ryšys Apsaugos ir Trumpo Jungimo Apsauga. ●Dabartinis Ekranas+Įtampa Ekranas. ●Maitinimo Indikatorius+Krovimo Indikatorius. ●Taikomas "iPhone", 4G, 4S, 5G, 5S, 5C, 6G, Plius 6/6S/6S Plius/SE, 7G/7 Plius, 8G/8 Plius, X/XS/XR/XS Max, 11/11 Pro/11 Pro Max/Meizu/Le/Lenovo/ZTE/Huawei/Kolega/Vivo/MI. ●Atnaujinti aukštos srovės spartusis įkrovimas IC ●Įskaitant: 1*Įkrovimo Įjungimo Plokštės, 1*Raudona/Juoda Maitinimo Kabelis, 1*Micro USB Kabelis.

Pakuotė:

1 X Baterijos Įkrovimo &Įjungimo Plokštė, skirta "iPhone" Parama Greitai Įkrauti

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

1. Šiltas patarimai Kai siunta atvyko, prašome Patikrinti, ar produktai, geros būklės.Jei bet kokią žalą, pakuotės, prašome dont priimti paketą ir atsiliepimai mums Prašome padaryti paprastą testą, prieš nekilnojamojo diegimas, kadangi elektronika yra labai trapios ir lengvai lūžta. 2. Garantijos Sąlygos Visus elementus, yra su garantija, už 6 mėnesius nuo pakuotės atvyko, Prašome susisiekti su mumis detales problemų, kai jūs turite kokių nors problemų Bet kokybės problema, mes atsakingi už tai, bet mes neatsakome su jokią žalą, montavimo metu ar su defektais, kurį sukelia asmens koeficientas Visus produktus su akivaizdžiai fizinė žala bus tuščia garantija 3. Grąžinimo Politika Daiktas turi būti grąžintas tokios pat būklės, kaip išsiųstas, arba bent jau pakankamai saugi, pakavimo metodas, siekiant išvengti bet kokios žalos pristatymo metu Endoprotezai bus siunčiami kitam užsakymui, Jei norite kredito ar nori iškeisti į kitas kitas jūsų užsakymą, prašome patikrinti informacija su mumis.

Žymos: pirkti telefono, doko stotis "nokia", ip 8 baterijos, baterijos kroviklis ekranas, xm, "apple" priemonė, mobiliojo telefono baterija aktyvavimo valdyba, iphone ekrano testeris, atveju cubot 7 pastaba., 5 inc.

Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama 1 iPhone 4/4S/5/5S/SE/6/6 Plus/6S/6S Plius/7/7 Plius/8/8Plus/X/XR/XS
Dydis 201*101*26 mm
Tipas Mobiliųjų Telefonų Remontas Įrankiai
Modelio Numeris W209 pro Baterija, Greitas Įkrovimas Įjungimo Plokštė
Tinka "Android" telefonas / "iPhone"
Dovanų Paketas No
Prašymas Dėl baterijos įkrovos arba įjungti
Sudedamosios dalys repairingtools
Suderinama 2 "Samsung MI, vivo, Huawei P7
Prekės Pavadinimas Elekworld

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujausias Profesinės Baterija, Kraunama USB Kabeliu Aktyvavimo Greitai Įkrauti Bateriją Plokštė valdyba "iPhone" X 8 7 Plius "Samsung ""Android"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai