Wulibike Naujų Dviračių Džersis Vyrų Vasaros Orui, Anti-UV Trumpas Rankovės Viršuje Dviračių Sporto Uniformos Marškinėliai Žmogui Blue Serija

Nauja

€20.38

Versiją ir Dydžio:Amerikos versija andsize.Medžiaga:

Kvėpuojantis energijos audinio, tinka vasarą

Sudėtis: 88% poliesteris 12% spandex

(Vėliau audinio, palyginti su audinys 100% poliesteris, thisclothing turi daugiau elastingumo, vandens absorbcijos ir prakaito veiklos)

Silicio gripper ant juosmens

Visiškai padengti visas zip išlaikyti išvaizdą dizainas

Svoris: 230g

Spalva: Ežero mėlyna/dulkių juoda/rausva juoda/Klasikinės Pilka/Juoda

Dydis: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė Savybės:

【Lengvas ir Kvėpuojantis Audinys】Poliesteris pridėta 12% spandex, su gera oro pralaidumą ir drėgmės laidumas ir aukštos spinnability, naudingumas modelis yra lengvas, plonas ir minkštas, ir taip nešioja patogiai. 【Mutis-Kišenės】Trys galinės kišenės, patogu laikyti smulkių daiktų. 【Atgal Atšvaitinės Juostelės】Atšvaitinės juostelės šonuose kišenės,nugaros atšvaitinės juostelės užtikrina, kad jūsų nakties saugos, o dviračiu. 【Profesionalus Dizainas】, SBS, Užtrauktukas,Automatinio užrakto funkciją, judesio procesas trinties uždrausti stumdomas. 1. Tinka visų lygių dviratininkų rinktis šią jojimo drabužiai,net esate suprakaitavęs Jersey niekada laikytis savo odos, greitai sausas ir, kad jums jaustis patogiai, tshirts populiarus dėl sporto komandos, dviračių klubo uniformą. 2. Nuplauti kambario temperatūros vandeniu, ne teptuku ar baliklio, Prašome Kietas geležies.Įdėti į plauti kišenėje, kai skalbimo mašina siekiant apsaugoti wearproof kostiumas dviračiu. 3. Greitas sausas ir orui poliesterio audinio,anatominė konstrukcija su sublimacijos spausdinimo(Naudojant italijos Rašalo), niekada fade out,tai nekenksmingas odai.

Jei norite kostiumas, spauskite ant žemiau esančio paveikslėlio.

Žymos: triatlonas trisuit, trisuit, kostiumas triatlonas, tri kostiumas triatlonas, ciklo jersey vyrai, dviračių pardavimas, piktograma pakabukas, raudonas džemperis moterims, dviračių pirštinės, kupranugaris ziajać.

Funkcija Kišenės
Audinio Tipas DŽERSIS
Sezonas Vasaros
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Prekės Pavadinimas wulibike
Elemento Tipas Megztiniai
Sportas Tipas Dviračių sportas
Lytis VYRAI
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Spandex
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Wulibike Naujų Dviračių Džersis Vyrų Vasaros Orui, Anti-UV Trumpas Rankovės Viršuje Dviračių Sporto Uniformos Marškinėliai Žmogui Blue Serija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai