AC Adapteris, Įkroviklis #"JBL Boombox nešiojamųjų garsiakalbių Belaidžio "Bluetooth" Lauko Hifi Garsiakalbių 20V 4.5 Maitinimas

Nauja

€11.97

AC Adapteris, Įkroviklis JBL-Boombox nešiojamųjų garsiakalbių, 20V 4.5 Maitinimas

Produkto Aprašymas

Šis Maitinimo šaltinis AC Adapteris, Įkroviklis skirtas JBL Boombox Garsiakalbių Sistemas, ir siūlo 90-W, kuri yra pakankamai galios ir už savo garsiakalbis visu mastu, ir jis leidžia jums valdyti savo sistemą iš elektros energijos pardavimo.Tai AC Adapter 90W Įkroviklis suteikia jums dar daugiau laisvės, saugiai ir greitai įkrauti savo garsiakalbis prietaisų su išplėsta viso laido ilgis 12 pėdų.taip pat Led indikatorius, norėdami pamatyti, kai jo prijungtas, ir turi visus kokybės apsauga nuo per didelius, ir kt.ir UL Sertifikavimo patvirtinkite jį, jums nebus rasti geresnių būdų, kaip likti kelyje ir pasiruošęs už viską, kas jam ateina savo kelią.

Produkto Duomenys: · tinka JBL boombox nešiojamasis garsiakalbis · Prijunkite ir įkraukite patogumo, kur yra maitinimas · iš Viso Laido Ilgis Pratęstas iki 12 pėdų paketą Įeina: PASIRINKITE NĖRA maitinimo LAIDO ,TIESIOG SIŲSTI 1PC ADAPTERIS TIK

PASIRINKITE PRIDĖTI AC Kabelis ,siųsti 1PC adapteris su 1PC ac laidas

Savybės

Įėjimas: AC100-240V (visame pasaulyje naudoti) Išėjimas: 20V - 4.5 Punktas Apima: AC Adapteris ir Maitinimo Laido Išvadu: 3-Šakės, Maitinimo Led indikatorius - UL CE FCC RoHos Sertifikuoti.Veikia kaip originali dalis, 100% OEM Suderinama.

PASTABA : Tik pakeisti už JBL 20V 4a maitinimo adapteris ,

jei jūsų senųjų adapterio išėjimo duomenys nėra 20v 4a ,pleasse ne kad tai , jūs galite susisiekti su mumis ,parodyk man savo seną adapterį .tada mes jums pasirinkti tinkamą vieną tau .

Гарантируем быструю доставку в следующие города: Белоруссия (Беларусь) Казахстан Жодино, Минская обл. 5-6 дней. Алматы 6-7 дней. Лида, Гродненская обл. 5-6 дней. Караганда 4-5 дней. Новополоцк, Витебская обл. 6-7 дней. Кокшетау 4-5 дней. Орша, Витебская обл. 6-7 дней. Костанай 4-5 дней. Пинск, Брестская обл. 6-7 дней. Нур-Султан (Астана) 4-5 дней. Солигорск, Минская обл. 5-6 дней. Павлодар, Павлодарская 7-8 дней. Петропавловск 3-4 дня. Семей (Семипалатинск) 4-5 дней. Тараз 8-9 дней. Темиртау 6-7 дней. Усть-Каменогорск 5-6 дней. Шымкент, Казахстан 7-8 дней.

Žymos: 20v ac adapteris, "Bluetooth", adapteris, skirtas jbl, boom box, "bluetooth" garsiakalbis įkrovimo uosto remontas, tuner, usb, 35mm, jbl galia, boom box garsiakalbis, jbl maitinimo šaltinis.

Išėjimo įtampa 20V
Modelio Numeris EU
Išėjimo Tipas DC
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Kita
Jungtis Desktop

Parašykite savo atsiliepimą!

AC Adapteris, Įkroviklis #"JBL Boombox nešiojamųjų garsiakalbių Belaidžio "Bluetooth" Lauko Hifi Garsiakalbių 20V 4.5 Maitinimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai