Link 300 Liumenų USB Įkrovimo Dviračio Šviesos , Ultra-kompaktiškas, atsparus Vandeniui Saugos Dviračio Žibintas Tinka VISI Dviračiai

Nauja

€10.80

Savybės:

● Ultra-kompaktiškas, Unikalaus ir Nešiojamieji - Pridūrė turas plastiko žiedas sukurti patogi rankena laikydami.Žiedas už virvelės, siekiant išvengti bet slysta iš jūsų rankų, kai bėgiojimas arba kurių veiklos lauke.Gali būti naudojamas žibintuvėlis.

● Ryškios su keliais režimais - CREE LED ir CRYSTA-LITE optinis objektyvas sukuria puikų šviesos galia 300 liumenų.Reguliuojamas focus su 4 režimai: Didelis, Vidutinis, Strobe, ir SOS/Pagalbos apsaugoti jūsų saugumui.

● Specialūs šoniniai žibintai & Priemonė-mažiau laikiklis - šoninės šviesos yra ne tik dekoracija, bet gurantee, kad jums lengvai pastebėti kitų ir geriau apsaugos vartotojų saugos.Mūsų ir be įrankių laikikliai galima už rankenos (φ22-35mm).

● Usb įkrovimo kabelis su nuostabiai ilgainiui laiko Sustabdyti eikvoti savo pinigus, IŠSAUGOTI didelis laiko su USB kabelį!Pastaruosius 6 valandas, esant dideliam režimą ir 11 valandų pagal vidutiniu režimu.

● Patvarus, Kietas & atsparus Vandens - IPX 5-vardinė atsparus vandeniui ir skirtas naudoti įvairių rūšių oro sąlygų.Išvengti vandens purslų iš bet kurio kampo.

● Kad dabar su 100% pinigų grąžinimo & Pasitenkinimo garantija, Jei nesate visiškai patenkinti mūsų dviračių led šviesos per 60 dienų, mes pakeisti jį nauju arba grąžinti pinigus, be jokių klausimų, Mūsų Klientams Dalykas!

PRODUKTO SHOWCA SE

Žymos: 512 gb memory stick, audi usb flash drive, dviračių led usb, solarstorm x3, gėlių usb, ebike led, dviračių apima lietus, 160lm, dviračių lietus, corvette priekis.

Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui IPX 5
Sniegas 300
Dviračių Šviesos Srauto Atitrūkimas Keturių režimų(Pilnas,Puse,Flash,SOS)
Baterijos Tipas Li-ion Baterija
spalva Juoda
Medžiaga PMMA,ABS,Aliuminis
Modelio Numeris LF-11A
Ar imti Įkrovimo
Sertifikavimo CE, ROHS, FCC
Dydis 121.7*32.9*89.2mm
Prekės Pavadinimas Linkbest
Maitinimo Šaltinis Baterija
Montavimo Rodymas rankenos
Trukmė 6hr
LED Specifikacija kry xpg2

Parašykite savo atsiliepimą!

Link 300 Liumenų USB Įkrovimo Dviračio Šviesos , Ultra-kompaktiškas, atsparus Vandeniui Saugos Dviračio Žibintas Tinka VISI Dviračiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai