ROSPEC 10 1 Elektrinį Rankinį Maišytuvą Multi-funkcija Maisto Stendas Maišytuvas Daržovių mėsmalė, 700ml Chopper Šluotelė Kiaušinių Spragilas

Nauja

€43.69

Kodėl verta Rinktis ROSPCE ?

Sintezės praktiškumo ir mados, susidūrimo technologijų ir tendencijų, tai yra ROSPCE.Palyginti su tradiciniais smulkūs namų apyvokos prietaisai, ROSPCE visada laikėsi aukštos klasės, aukštos kokybės, patogi, prekės ženklo pasiūlymas.Žemes sąvoka, prabanga, kokybė, santūri ir nepaprastas, puikus savybes, praktiškumas, funkcionalumas, mados, technologijų ir žvalgybos yra integruota į gaminio projektavimą, ir mes esame įsipareigoję sukurti aukštos kokybės mažų namų apyvokos prietaisų, produktų ir sukurti neeilinį gyvenimo būdą.

ROSPCE Prekės ženklo Vizija

ROSPCE yra savotiškas gyvenimo, skonį ir požiūrį į gyvenimą.Kaip jaunosios kartos namų ūkio prietaisų ženklų, ROSPPE buvo firminių nuo to momento, kai jis pasirodė. "Prabangus gyvenimas, skoningas gyvenimas" yra filosofija, kad ROSPCE visada laikomasi.Jis pasisako jausmas technologija, džiaugtis gyvenimu ir vejasi save.ROSPCE pagrindiniai produktai yra virtuvė, buitinės, asmens priežiūros prietaisai, siekiant patenkinti vartotojų lūkesčius, kurie myli gyvenimą ir jausmus smulkios buržuazijos už smulkūs namų apyvokos prietaisai.

ROSPEC 10 IN 1 MULTI-FUNKCIJA LAIKOMO MAISTO PROCESSER RPFD SERIJOS BL-180W

ROSPEC RPFD Serijos BL-180W 10 In 1 Multi-funkcija Laikomo Maisto Processer priima įvairių menčių derinius, kuriuos galite pasirinkti-kapoti ar skiltelės įvairių maisto produktų, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius maisto.Pagrindinės funkcijos: maišant, vaisiai/daržovės, mušti kiaušinius, maltos mėsos, sulčių ir pan.Mes manome, kad jis bus geras pagalbininkas jūsų gyvenime.

PRODUKTO SAVYBĖS

1.SKAITMENINIS EKRANAS Vartotojas gali intuityviai jaučia, kai maišymo greitis virimo aparatas ir laiko rodymas per skaitmeninis ekranas, padėti vartotojui geriau baigti maisto maišymo. 2.LED DVI-GREITIS REGULIUOJAMAS MYGTUKŲ ROSPEC RPFD Serijos BL-180W virimo aparatas priima dviejų greičių reguliuojama mygtuką, vartotojas gali reguliuoti plakimo greitis, kiek reikia. 3.SAUGOS SUSIKABINTI STRUKTŪRA Pašalinti įstrigo, lengva naudoti. 4.KIAUŠINIŲ SPRAGILAS SU ŽIBINTŲ DIZAINAS Visa medžiaga nerūdijančio plieno SUS304, skaidyti greitai ir maišykite, tolygiai. 5.DIDELĖS TALPOS 700ML maišymo indą ir 600ML plačiai burnos taurė gali patenkinti savo poreikius maisto priėmimo didžiausias. 6.REGULIUOJAMAS DISKO DERINYS ROPEC RPFD Serijos BL-180W virimo aparatas priima įvairių menčių derinius, kuriuos galite pasirinkti-kapoti ar skiltelės įvairių maisto produktų, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius maisto. 7.SANDĖLIAVIMO LAIKIKLIS DIZAINAS Žmogiškas saugojimo laikiklis dizaino, tai leis sutaupyti daugiau vietos.Tai gali užtikrinti, kad jūs virtuvė ir švarus ir tvarkingas, o padaryti gerą maistą.

PRODUCTPARAMETER

Modelis: BL-180W Spalva: Balta ir Nerūdijančio Plieno SUS304 Vardinė Įtampa: AC 220V-240V/50Hz Nominali Galia: 1000W PKP: 15000R/MIN Talpa: 700ML Chopper Dubuo + 600ML Plačiai burnos Taurės Kontrolės Metodas: LED 8 Nustatymą, Kintamo Greičio Kontrolės Gaminio Dydis: 285MM*190MM*255MM Produkto Svoris: 2.1 Kg Priedai: 1*Rankinį Maišytuvą / 1*700ML Chopper Dubenėlį / 1* 600ML Plačiai burnos Taurė / 1*Chopper Sukabinimo Įtaiso / 1*Chopper SUS304 Peilis Blokas / 1*SUS304 Gabaliuką * Kapoti Peilis Blokas / 1*Sandėliavimo Laikiklis / 1*SUS304 Šluotelė Prikabinti Vienetas

Žymos: smulkintuvas, stiprus augalas malūnėlis, mi mėsmalė, kūno maišytuvas, headphon turėtojas, angl malūnėlis, mėsa sumaišoma, kitchenaid maišytuvas, maisto procesorius su plieno dubuo, puer arbata.

Šilumos Išsaugojimo Funkcija No
Sukimosi Greitis(RPM) 15000
Programos Stiring Meet/Vaisiai/Daržovės/Kiaušiniai ir tt
Talpa 700ML
Bako Medžiaga Plastikiniai
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Įtampa (V) 220-240V
Menčių Skaičius 4
Pareigos 10 iš 1
Modelio Numeris BL-180W
Kontrolės Tipas Mygtukas
Sertifikavimo ce
Stilius rankinės
Galia (W) 751-1000W
Maišymo Rankos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Valdymo Metodas LED 8 Nustatymą, Kintamo Greičio Kontrolės
Vienetų skaičius 10
Prekės Pavadinimas rospec
Kilmės KN(Kilmės)
Laido Ilgis (m) 1.2 m
Funkcija Pieno Kokteilis
Medžiaga ABS ir KAIP&Nerūdijančio plieno
Talpa (l) <1L
Numeris Greičio Nustatymai 4

Parašykite savo atsiliepimą!

ROSPEC 10 1 Elektrinį Rankinį Maišytuvą Multi-funkcija Maisto Stendas Maišytuvas Daržovių mėsmalė, 700ml Chopper Šluotelė Kiaušinių Spragilas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai