Laimingas Fleita Skalbti Daugkartinio naudojimo Kišeninis Audinys Sauskelnių Bambuko Anglis Vystyklai Tinka 3-15kg, Berniukams ir Mergaitėms, Visiems Sezonams

Nauja

€4.91

Čia yra skelbimas apie kai kurias sauskelnes be Happyflute logotipas: Pagal kai kuriuos pirkėjo atsiliepimų,jie nepatinka, yra logotipas tegus ant vystyklų, kai kūdikis nešioti,todėl mūsų įmonė atšaukti logotipas tegus apie sauskelnes,bet mes dar įdėti įdėkite kortelę su mūsų įmonės pavadinimą į kiekvieną paketą įrodyti, kad jie yra pagaminti iš mūsų Happyflute bendrovė.

【Bambuko Anglis Pamušalas】Bambuko medžio anglies pluošto vidinį sluoksnį, dezodorantas ir antibakterinių, sveikesni.Kvėpuojantis, patogus ir sausas.Likti nuošalyje nuo raudonos asilas ir egzema. 【Kvėpuojantis & Vandeniui】vystyklų yra padalintas į trijų sluoksnių, vandeniui atsparus išorinis sluoksnis, vandens sugeria sluoksnis(ne įskaitant įdėti vystyklų pad) ir pralaidus vidinis sluoksnis.Vidinis audinys yra minkštas ir absorbentas, ir išorinis audinys yra atsparus vandeniui, siekiant išvengti nuotėkio. 【Patikino, Medžiagos】 SGS sertifikatą.Pagamintas iš TPU atsparus vandeniui medžiagos, geras elastingumas, minkšta ir kvėpuojanti, galima ištempti, saugus ir netoksiškas.Patvarus, nr. deformacijos po plovimo.Kišenės angą dizainas lengva įterpti vystyklai. 【Tinka 3-15KG Kūdikiams】yra daug mygtukų paviršiaus vystyklų.Jos dydis gali būti reguliuojamas, todėl labiausiai tinka kūdikiams, įskaitant ir kūdikių nuo 3 iki 15 kg.3D elastinga konstrukcija kojos nebus paveikti kūdikio ruožas ir veiksmingai užkirsti kelią šalutinio nuotėkio.

Žymos: ekologinio, Fleita, medžiaga vystyklų laimingas fleita, kūdikių bambuko, ocarina prancūzija, vystyklų daugkartinio naudojimo, bambuko dantų šepetėlis, activ anglies, happyflute didelis, mezgimo vystyklų dangtis.

Medžiaga Poliesteris&Bambuko anglis
Modelio Numeris NB/ex kartus
Kiekis 1000
Elemento Tipas Sauskelnes
Klasifikacija LABS Kelnės
Amžius 13-24m
Kilmės KN(Kilmės)
Svorio Diapazonas 8-35 svarų
Tinkamas svoris 5-12 kg
Funkcija Kvėpuojantis
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas HappyFlute

Parašykite savo atsiliepimą!

Laimingas Fleita Skalbti Daugkartinio naudojimo Kišeninis Audinys Sauskelnių Bambuko Anglis Vystyklai Tinka 3-15kg, Berniukams ir Mergaitėms, Visiems Sezonams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai