Šviesos ir Garsai Kalėdų Elektrinio Traukinio Rinkinį Geležinkelio Bėgių Žaislai, Kūdikių Namų Traukinių Rinkiniai Vaikams Dovanų

Nauja

€18.14

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija. [Nepriekaištingą Kalėdų Traukinys Set]Ji ateina su 4 traukinį, automobiliai ir trasos, ir yra patogiai maitinamas 4 x AA baterijos (neįtraukta).Kalėdų Senelis ateina su traukinio kalėdų dovanos, autentiški traukinio garsus, darbo priekinis žibintas, pareikšti Susisiekti sezoninio animacijos į savo kambarį.Papuošti, tai Kalėdos su nuostabiu classic " traukinio rinkinį.Nustatyti kelio aplink bazę Kalėdų eglutė, ir žiūrėti, kaip traukinio chug aplink sveikinu jūsų šeimą su choo choo Kalėdų nuotaikos!

[Nuostabų Kalėdų Žaislai]Realistiškas garso ir apšvietimo, kad šis Kalėdų traukinys neeilinis visais laikais.

[Smagiai Su Kalėdų Traukinys Žaislai]Įdiegti savo bėgiai-ant lygių grindų, arba lentelė gavę Kalėdų eglutė traukinio rinkinį.Įsitikinkite, kad veiksmai yra teisingi, nes mokymas.Tada apkrova 4 x AA baterijos(neįtraukta) krovinio automobilio.Jis gali vaikščioti labai sklandžiai kelyje.

[Saugios ir Aukštos Kokybės]jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, netoksiški, medžiagų ir dalių, taikant griežtą kokybės kontrolę.Užtikrinti, įdomus ir saugus patirtį savo šeimos nusipelno.

Spalva: spalvinga

Medžiaga: plastikas + elektroniniai komponentai

Dydis: 102x79cm

Pakuotės Turinys:

1 komplektas*Kalėdų nuotolinio valdymo traukinio bėgių žaislas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.levandu-kalnelis.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.levandu-kalnelis.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: pajero žaislas, medinio traukinio elektrinio traukinio, metalo traukinio rinkinys, brio train, antikvariniai elektrinių traukinių rinkiniai, elektros geležinkelio žaislas, diecast orlaivių modelių metalo, elektrinio traukinio bėgių rinkinys, geležinkelio, namų treniruotės.

Tipas Automobilis
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Brūkšninis kodas No
Stilius 1 geležinkelio
Amžius 12-15 Metų
Modelio Numeris traukinio elektros kalėdų
Tipas 2 traukinio elektra
Naudoti 1 traukinio elektros kalėdų
3 tipas elektrinis traukinys
Tipas 1 traukinio rinkinys
Savybės diecast
Naudojami 2 traukinio elektros už arbol kalėdų
Stilius 3 Kalėdų traukinukas
Stilius 2 Traukinys
Sertifikavimo CE
Medžiaga Plastikiniai
Naudojami 3 kalėdų traukinio rinkinys
Plastiko Tipas PS
CE Sertifikatas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Šviesos ir Garsai Kalėdų Elektrinio Traukinio Rinkinį Geležinkelio Bėgių Žaislai, Kūdikių Namų Traukinių Rinkiniai Vaikams Dovanų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai