40cps Kinų Tradicija Vaistažolių Pleistras Astmos Ir Alerginių Rhinits Medicinos Reliving Gipso Sveikatos Priežiūros D3188

Nauja

€3.07

Techniniai duomenys:

Tipas: Kūno Sveikatą

Prekės Pavadinimas: Kinų Tradiciją Vaistažolių Gipso

Įpakavimas: 4 0 vnt=1 Daug

Profesinės gydyti: Lėtinis bronchitas,Astma ,Alerginės rhinits,

juosmens bendras nugaros skausmas, reumatoidinis, artritas skausmas ir t.t. (Reikalingi sezoniniai pleistrai-Šakelėmis/Vasara)

Dėmesio: 1. Taikymo metu turėtų būti saulėtas rytas, paprastai 6-8 valandas suaugusiems ir 2-4 val vaikams.Pagal individualius skirtumus, taikymo trukmė gali būti atitinkamai koreguojamos.Per programą, būti atsargūs ir valgyti aštrus, jūros gėrybių, avienos, grybai ir kiti. 2. Po paraiškos, vietos odos paraudimas ar pigmentacija ir lengvas niežulys yra normali reakcija. 3. Kai niežulys, deginimas arba skausmas atsiranda ant odos po naudojimo, ištraukite tepalo nedelsiant pašalinti vietos likutinė narkotikų.Draudžiama nulio, ir nėra taikoma narkotikų, be leidimo.Paprastai, ji gali išgydyti pati. 4. Laikyti taikymo sritis sausa, kaip įmanoma, ir ne smūgis jį nuo šalčio, vėjo, oro kondicionierius.Išvengti šaltojo, riebaus ir aštraus maisto paraiškų teikimo laikotarpiu.Negalima valgyti daug baltymų, krevečių ir krabų, jūros gėrybių.Neplaukite dieną paraišką, nereikia imtis šalto dušo 4-6 valandas. 5. Laikyti atokiau nuo oro kondicionierius, nes įvedus oro kondicionieriumi kambarys, odos poras sutartį, kuri turi įtakos įsiskverbti narkotikų; valgyti mažiau šalti gėrimai, šalti gėrimai, skauda, blužnies ir skrandžio, ir taip pat gali sukelti šaltas dujos nusėda organizme sustingti ir poveikio veiksmingumą. 6. Sanfu gipso nėra specialių vaistų, skirtų gydyti lėtines ligas, ir ji negali visiškai pakeisti kitų būdų.Pacientams, sergantiems lėtinėmis ligomis, kurie vartoja vaistų, negalima aklai sumažinti arba sustabdyti jų. 7. Pneumonija ir įvairių infekcinių ligų, nėra tinkamas gydymas San Fu Kaklaraištį per ūmus karščiavimas laikotarpį. 8. Pacientams, sergantiems sunkia širdies liga, tiems, kurie yra alergiški narkotikai, o tie, odos pūslių, verda, ir pažeistą odą, ir tiems, kurie prasidedant ligos (pvz., karščiavimas, kosulys ir kt.) neturėtų būti taikomas pleistras terapija. 9. Vaikams iki 2 metų amžiaus, nėra tinkamas šiam gydyti, nes jų subtilus odos ir lengva taikyti infekcijų. .

Laikymas:

Šį produktą reikia laikyti sandarų sausas ir erdvus vieta apsaugo nuo aukštos temperatūros ir ugnies, laikymo trukmė-3 metai.

Žymos: sveikatos priežiūros produktas, sveikatos, atgal sveikatai, sveikatos apsaugos produktas, vyrų sveikata, massag, sveikata ir gerovė, atgal massag, sveikatos moteris, pėdų massag.

Modelio Numeris D3188
Funkcijos 2 Atleisti Tussis Astma, Alergija Rhinits
Prašymas Įstaiga
Pakuotė 40 vienetų
Funkcija 1 Lėtinis bronchitas,Astma ,Alerginės rhinits
Prekės Pavadinimas Sumifun
Pristatymo Laikas Sandėlyje Greitas Pristatymas Su

Parašykite savo atsiliepimą!

40cps Kinų Tradicija Vaistažolių Pleistras Astmos Ir Alerginių Rhinits Medicinos Reliving Gipso Sveikatos Priežiūros D3188

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai