Belaidžio Kreiptuką NS Jungiklis Pro Controller Switch Nuotolinio Gamepad Kreiptuką Regemoudal Belaidį Valdiklį "Nintendo" Jungiklis

Nauja

€17.63

66765 Rekomenduojama gamepad

Wireless Gamepad NS Jungiklis Pro Controller Switch Nuotolinio Gamepad Kreiptuką RegeMoudal Belaidžio ryšio Valdiklis, skirtas "Nintendo" Jungiklis

Produkto Aprašymas:

Tai yra trečiųjų šalių produktų, kuriuos pagamino ne "Nintendo", tačiau jo kokybė atitiks jūsų reikalavimus.

Jei jūs ieškote Pro Valdiklis, skirtas "Nintendo" Jungiklis, tai bus jūsų geriausias pasirinkimas.

Savybės:

1.Pažangių funkcijų: palaiko giroskopo ašies funkcija ir dviguba varikliai vibracijos funkcija.Vibracija suteikia įtikinamų žaidimų patirtis.Super jautrus mygtukas jutikliai, pateikiama tiksli žaidimų patirtis."Dual analog sticks ir plėtra skatina tikslias judėjimo kontrolė.

2.BLUETOOTH RYŠYS: Bluetooth V2. 1 greitai ir stabiliai sujungtas su jungikliu konsolės per 10M(aplinka be kliūčių).

3.Žaidimo laikas: Built-in 500mAh Ličio baterija gali trukti iki 5H pilnai įkrauta, baterija laiko 2-3h su įtraukti įkrovimo kabelis į paketą.

Porą metodas:

Δ Pradinio ryšio pora ir ryšys

Δ Atleiskite kitiems valdytojams jungiklio šeimininko.Įjunkite USB į docking station jungiklio ir įkraukite kompiuterį.

Δ Ieškoti "kontrolierius" jungiklis pati - pakeisti paspaudę/keisti kad metodas.Paspauskite mygtuką H, duomenų valdytojo daugiau nei 5 sekundes ir mėlyna LED pradės mirksėti.Užuot atleidus pirštą nuo H mygtuką, paspauskite LR mygtuką vienu metu. (O laukia porą, LED pradės mirksėti greitai, po poravimo yra pilnas, paspauskite ir palaikykite mygtuką H. (mirksi lėtai), kad galėtumėte susisiekti su jungikliu.)

Antroji jungtis:

Tiesiog paspauskite mygtuką "HOME" mygtuką, ir jis automatiškai prisijungs prie "Nintendo" jungiklis.

Prašome atkreipti dėmesį:

1.Prisijungiant pirmą kartą, ji gali būti neprijungtas, bet nesijaudinkite.Tai yra ne valdiklio problema, tai priklauso nuo to, perjungimo sistema.Pirma, daugelis kaltinimų reikia pereiti, kaip registracijos stabilumas yra labai svarbus.

2.Jei yra kokių nors problemų su kontrolierius, paspauskite mygtuką nustatyti iš naujo ir iš naujo valdytojo.

3.Jei pirkimo neatpažįstamas arba operacija nėra jautri, paspauskite (Porą Būdas) ir paspauskite mygtuką "reset" ir prijunkite prie kompiuterio.(Versija pagrindinio kompiuterio programinė įranga gali veikti jausmas, todėl atnaujinkite laiką.)Prašome atkreipti dėmesį, kad šis jungiklis reguliatorius nepalaiko Amiibo funkcija.

4.Nėra atsparus vandeniui.Prašome atkreipti dėmesį.

Paketų Sąrašo:

1x Wireless gamepad

1x Kabelis

1x Naudotojo Vadovas

Žymos: "bluetooth" auksas, fonas gimtadienio, nintendo jungiklis controlers, atveju nintend jungiklis, didelis xbox valdytojas, džiaugsmas con nintendo jungiklis, Kontrolės, NINTENDO JUNGIKLIS, kreiptuką pc, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis.

Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Prekės Pavadinimas ONLENY
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Modelio Numeris Gamepad NS Pro
Savybės Nintendo Jungiklis Pro belaidžio ryšio valdiklis
Sertifikavimo CE

Parašykite savo atsiliepimą!

Belaidžio Kreiptuką NS Jungiklis Pro Controller Switch Nuotolinio Gamepad Kreiptuką Regemoudal Belaidį Valdiklį "Nintendo" Jungiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai