5vnt/Set lipnios Sujungti Veikia Arklio tapetai Kambarį Miegamojo Puošmena "PASIDARYK pats" Nuimamas Siena Lipdukas Freskos Decal

Nauja

€6.02

Naudojimas: gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų sienų Apdailai.Medžiaga: Eco-Friendly PVC Dydis: 23x35cmx2pcs, 23x45cmx2pcs, 23x55cmx1pcs Pakavimo Būdas: opp maišelį Funkcijų: Eco-Friendly PVC, atsparus vandeniui, lengvai valomas, savarankiškai adhensive, nereikia jokių įrankių, tiesiog nulupkite ir klijuoti.Nuolaida Pastaba:Jei perkate 5 ar daug daugiau, šis produktas, Mes jums another5%nuolaida.

Veiksmai:

1. Pasirinkite vietą, kur norite įdėti šį tapetai.Prašome užtikrinti, kad ji sklandžiai be cilindro ir sulenkite. 2. Nuvalykite paviršių švariu skudurėliu. 3. Žievelės ir klijuoti apmušalus, išlyginti ir suspaudžiant nuo vidurio į abi puses.

Pastaba:

Sienos lipdukai yra pagaminti iš kokybiškų PVC, kuris yra netoksiškas, bekvapis ir atsparus vandeniui.Yra diffenetn modelių ir dydžių, kad atitiktų skirtingus poreikius.Prašome kreiptis į šiuos aprašymas ir pasirinkti tinkamą vieną, kad jums patogiausią ir labiausiai tinka vieta, kad jūs esate klijuoti jį.Atminkite, gali prilipti ir prie lygių paviršių, pavyzdžiui, sienos, baldai ir stiklo, ir tt, ir lengva pašalinti be dėmių.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia taikyti jį ant kitų lipdukų, arba paviršių, kad yra nevienoda.

Žymos: bebe atgimsta kawaii, jojimo, arklių necklac, bebe atgimsta visą silikono nemokamas pristatymas, 3d kraštovaizdžio sienos tapetai, miškų foto tapetai, nuotrauka wallpap, bebe atgimsta, arklių sienos lipdukas, 3d miškų tapetai.

Prekės Pavadinimas YM
Tinka sienos dekoravimas, baldų renovacija,
Medžiaga PVC
Specifikacija 5PCS
Prisitaikyti prie vietos gyvenamasis kambarys, miegamasis, virtuvė, vonios kambarys ir kt.
Temos Kraštovaizdžio
Stilius Modernus
Savybės atsparus vandeniui, lipnios, lengva valyti
Dydis 23*55cm*1pcs, 23*45cm*2pcs, 23*35cm*2pcs
Tipas Sienos Lipdukas

Parašykite savo atsiliepimą!

5vnt/Set lipnios Sujungti Veikia Arklio tapetai Kambarį Miegamojo Puošmena "PASIDARYK pats" Nuimamas Siena Lipdukas Freskos Decal

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai