Greitai Diržas Puck Žaidimo Tempas, Stalo Mūšis,stalo Žaidimai, Žaislai Tėvų-Vaikų Interaktyvus Šachmatų Žaislas Valdybos Stalo Žaidimas

Nauja

€10.91

Greitai Diržas Puck Žaidimo Tempas, Stalo Mūšis,stalo Žaidimai, Žaislai Tėvų-Vaikų Interaktyvus Šachmatų Žaislas Valdybos Stalo Žaidimas

2 žaidėjų, Paprasta taisykles.Naudoti elastinės juostos šaudyti visus kamuoliukus per mažas vartų, į savo priešininko pusę.Plėtoti vaikų įvairių sugebėjimų Greitai diržas puck yra greito tempo veiksmo žaidimas.Pagerina jūsų vaiko rankų judesių koordinavimą, stiprina smulkiosios motorikos įgūdžių, išplėsti childs dėmesio.

Ledo ritulio Žaislas Medžiaga-Aukštos kokybės rankų darbo mediniai žaidimai ir ledo ritulio, nes naudojamas medinių medžiagų.Todėl, kad žaislas nesukels jokios žalos aplinkai ir žmogaus organizmui ir gali būti perdirbamos.Galite būti tikri, kad jis bus skiriamas vaikams žaisti su.

Aukštos kokybės rankų darbo mediniai žaidimai ir ledo ritulio, nes naudojamas medinių medžiagų.Nekenksmingas aplinkai.Gražus ir patvarus.Ilgalaikis žaisti.Įdomus Vaikams (12yr amžiaus arba aukščiau) & Suaugusiems - 2 žaidėjų, Paprasta taisykles.Pasirengęs šeimos nariams.Vaikai & suaugusieji

Papildomų Punisher Žaidimo Variantų-patyrusių žaidėjų, Punisher yra įdomus variantas žaidimas.Kiekvieną kartą jums pradėti ledo ritulio kamuolį be einant pro vartus, jūs turite pasiimti varžovo ledo ritulio ir stovėti nuošalyje, o gyvo ""aš sutinku, kad mano bausmė.

Įdomi Puck Lentelė Mūšis:Yra jaudinantis, įdomus namuose ir su šeima.Skatinti Vaikų Reakcija:Jaudulys skatina vaiką reaguoti greičiau ir tiksliau, diržas.Rankų judesių Koordinavimą Mokymas:Sužinokite, kaip valdyti rituliai ir tikslą, kryptį, taip pat gauti galimybę pynimo strategiją.Lengva Išmokti Žaisti:Diržas visų pucks į priešingą srityje player ir gauti laimėti!

Puikus Vaikas Žaidimas:Leiskite vaikams gauti ir kartu su kitais per žaidimo stalo žaidimas, taip pat smagiai su šeima.

Kostiumas: Šeimos Pramogos/Gimtadienio/Kalėdų dovanos

Įdomus visai šeimai: tiek vaikai, Tiek suaugusieji, įsitikinkite, kad turite daug įdomus - puiki dovana mažos ir auginami draugais tiek

Naudojimo instrukcijos:

1.2 žaidėjų žaidimas

2. Pradėti gameand vieta penkių pucks į kiekvieną pusę valdybos.Stumkite abu galus elastinės juostos į šoninius griovelius taip, kad jie greitai į vietą.Du žaidėjai sveikino ""High Dešimt"" stiliaus, kad pradėti žaidimą.

3. Žaidėjas naudoja elastine juosta pradėti puck nuo durų iki tol, kol nėra puck šalia jo.Žaidėjų don ' t ruožtu, jie tiesiog papildymo ir šaudyti taip greitai, kaip įmanoma.Kas išvalo valdybos pirma laimi.

4. Papildomų Punisher Žaidimo Variantus.Patyrusių žaidėjų, Punisher yra įdomus variantas žaidimas.

spalva:žurnalas Spalva + juoda

Medžiaga:Medinis

dydis:37*24*3cm

Pakuotės Turinys:

1 * šachmatų lenta

10 * vėliavos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kraft saldumynai, j320fn scren, kraft " scisor, k20 4x4 pardavimas, j330 diaplay, j327f ekranas, k2 pro stiklo, grotelės rs4 b9, slides k2 wiki.

Modelio Numeris Kaip aprašymas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Greitai Diržas Puck Žaidimo Tempas, Stalo Mūšis,stalo Žaidimai, Žaislai Tėvų-Vaikų Interaktyvus Šachmatų Žaislas Valdybos Stalo Žaidimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai