12x35" 30x90cm StripSoftbox Bowens Sm Bowens Mount Studija Foto Blykstės Blykstės Apšvietimo fotografijos Foto Studija Priedai

Nauja

€38.54

Profesinės Striplight Softbox studija šviesos

Aprašymas:

Soft box tipo fotografijos apšvietimo prietaisą, vienu iš daugelio fotografijos švelnios šviesos prietaisus.Visi įvairių minkšta šviesa tipų sukurti net ir išsklaidytos šviesos nukreipiant šviesos per kai kurias skleisti medžiagos, arba "šoktelėti" šviesa išjungta antrą paviršiaus difuzinis šviesos.Geriausiai žinomas forma šoktelėti šaltinis yra skėtis šviesos, kai šviesos lemputės sugrįžta viduje metalizuotu skėtis sukurti minkštą netiesioginė šviesa.

"Soft box" yra aptvare aplink lemputę, kurią sudaro atspindintis pusėje ir atgal sienų ir skleisti medžiagos, priekyje šviesos.

Šonuose ir galinėje dėžutės yra su pamušalu ryškiai paviršiaus - yra aluminized audinio paviršiaus arba aliuminio folija, veikti kaip veiksmingai reflektorius.Kai parduodamus modelius difuzoriaus yra nuimamas leisti šviesa turi būti naudojamas atskirai kaip prožektorių, arba su skėčiu reflektorius.

Ypatybė:

1、Puikus studijoje arba vietos fotografavimas, montavimas yra paprastas ir greitas.

2、soft box " yra pagamintas su kokybės atspindinčios ir daugiareikšmė medžiagos.Su softbox suteikia minkšta, bet veiksmingu šviesos.Interjero plokštės yra sidabras padengtas piko šviesos efektyvumą.

3、siauras profilis striplight yra didelis, kaip hairlight grupės portretus arba gauti aptakus, pailgos sugauti šviesos produkto fotografija taip pat daug dramatiškas, krašto-apšvietimas!

4、Jis taip pat yra kosmoso užsklandos fotografuojant ankštose erdvėse.Lengva šaudyti per kai naudojamas kaip naujų žinių šviesa.Tai Softbox gali būti naudojamas su strobes ar nuolatinį apšvietimą ir duoda šviesos, išsklaidytos šviesos, kuri užfiksuoja net smulkiausias detales, gražiai.

5、Nuimamas Veido ir Pertvara (Galima koreguoti natūralios, švelnios šviesos kurti tik teisę diffusion ir contrast)

6、nuimamas veido leidžia aukštas arba žemas kontrastas apšvietimas, o vidaus pertvara pašalina karštų taškų.

7、greičio žiedas yra standartas, Bowens modelis S-Type kalno ir pagamintas iš aukštos kokybės lydinio metalų lydinio, kad atlaikytų įvairių temperatūra.Tai padarė pasukti nepriklausomai nuo flash kalno, suteikia jums visišką kontrolę ir lanksčiai pritaikyti savo apšvietimo padėtį.

Greitis žiedas leidžia sukimosi soft box, o dėl bet kokio šviesos šviestuvas.

8、Dydis: 30x90cm

Paketą, Įskaitant:

1 x 12-35in softbox

1 x Metalo Speedring

4 x štiftais

1 x Vidaus Pertvara

1 x Susiduria su Pertvara

1 x Nešiojimo Krepšys

Žymos: objektyvo meke, mouspad, profesional photo light, alaus laikrodis, mažas softbox bowens mount, canon blykstė, bowens metalo mount, flash studija, bowen softbox, rankena m50.

Modelio Numeris 30x90cm Softbox
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Meking

Parašykite savo atsiliepimą!

12x35" 30x90cm StripSoftbox Bowens Sm Bowens Mount Studija Foto Blykstės Blykstės Apšvietimo fotografijos Foto Studija Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai