3PCS2.5Dscreen apsaugos iphone 11Pro 6s 7 8Plus Ese Xr XS Max 9H sustiprinti Hd stiklo Apsauginės plėvelės mobiliojo telefono ekrane

Nauja

€3.83

Produkto pavadinimas: High Definition grūdinto stiklo plėvelės MEDŽIAGA: grūdintas stiklas KIETUMAS: 9H Storis: 0,3 mm SAVYBĖS: high-definition, 9H kietumu, sprogimų, atsparus įbrėžimams, apsaugos mobiliojo telefono ekrane, aliejus, atsparus vandeniui, anti-pirštų atspaudų, lietimui jautrus, statinio adsorbcija, filmas paprastas, 2.5 d arc, geriau laminavimas.

Veiksmingai apsaugo pirštų atspaudus, taip, kad jūsų mobiliojo telefono ekrane visą laiką išlaikyti švarus ir skaidrus

Lazerio dengimo procesas, kompetencijos

Žingsniai

1.Išvalykite ekraną su šlapiuose rankšluosčiu, po to nušluostykite ekraną sausu rankšluosčiu palengvinti valymo poveikį. 2.Nuplėšti apsaugine Plėvele Etiketės, uždėkite plėvelę į angas ir ekrano kraštų, ir mažesnis filmas lėtai. 3.Švelniai paspauskite per vidurį kino pirštu, kad ji lėtai ir automatiškai pridėti prie ekrano. 4. Švelniai išspauskite likę mažyčių burbuliukų su audiniu ar grandiklis.

Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant: Pristatymo problema: turi savo gamybos cechas ir dideli paskirstymo sandėlį, ir laivas per tris dienas nuo gavimo tvarka.Pristatymas Problema: Jeigu pakuotė yra ne gauti per 60 dienų po išsiuntimo, ar produktas yra pažeistas vežant, prašome susisiekti su mumis reshipment arba grąžinti.Kokybės Problema: Jeigu patiriate bet kurį iš šių kokybės problemos, prašome kreiptis į mus dėl pagalbos ne pirmą kartą.Gavimo negerai, produkto neatitinka aprašymas, produkto neveikia.Pastaba: Jei turite kokių nors problemų su kad nesvarbu, ar tai būtų atliekų vežimas, ar kokybės, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes stengiamės jums padėti ir pateikti sprendimą.Jei jums palikti neigiamų atsiliepimų, be kreipdamiesi į mus, atsiprašau, mes ne pateikti po-garantinis aptarnavimas.

Žymos: iphone 8plus glase, ifone 8plus stiklo, ese peilis, iphon xr, iphon xs, penkių pro peilis, baseus iphone 8plus stiklo, esee izula, damaske edc peilis, izula.

Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"
Prekės Pavadinimas wangcangli
Naudoti mobilusis telefonas
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Tipas Priekinė Plėvelė

Parašykite savo atsiliepimą!

3PCS2.5Dscreen apsaugos iphone 11Pro 6s 7 8Plus Ese Xr XS Max 9H sustiprinti Hd stiklo Apsauginės plėvelės mobiliojo telefono ekrane

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai