LED Stalo Lempos, Interjerams Dekoruoti Šiaurės Modernus Apšvietimas Miegamajame Skaitymo Apšvietimas su Nuotolinio Valdymo Miegamasis Tyrimą, Stalo Lempos

Nauja

€21.63

LED Stalo Lempos, Interjerams Dekoruoti Šiaurės Modernus Apšvietimas Miegamajame Skaitymo Apšvietimas su Nuotolinio Valdymo Miegamasis Tyrimą, Stalo Lempos

Savybės:

Akių apsauga: lenktas stalo lempa yra netoli vasaros, ir difuzoriaus plokštės skleidžia minkštą šviesą be šešėlius, apmąstymų ar mirgėjimo, kuris yra labai tinkamas skaitymo, darbo ir studijų.Minkštas, subalansuotas šviesa yra mažos galios, mažos apšvietos LED, kuri gamina vienodus, ne mirgėjimas šviesa netrukdant jūsų akis.

Mažas energijos suvartojimas: lenktas stalo lempa pagaminta iš plonos aliuminio su paslėptas LED šviesos šaltinis.Sutaupysite elektros energijos.Mažas energijos suvartojimas, jums nereikia pakeisti bet kokio šviesos šaltinio.

Anti-rust: lempos korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aparatūros, rafinuotas ir elegantiškas baltas kepimo laku.Po kelių procesų, jis niekada rūdžių.

Supaprastintas dizainas: Spiralės aptakaus dizaino, naudojant minkštesnė pusė apšvietimo technologija, kad būtų išvengta tiesioginio šviesos kenkia žvilgsnio linijos.Lengva valyti ir veikti, plug and play.

Taikymo sritis: 3000K / 6000K spalvos temperatūra, yra geriausias pasirinkimas bet kokio tipo savišvietos, modernus ar meditacija aplinka.Lenktas stalo lempa yra ne tik stalo lempa, bet taip pat elegantiškai papuoštas stalas, knygų lentynos ir visi baldai.Unikalus lempos tinka visoms progoms.

Kūrybinis dizainas: Fantastinis led stalo lempa su spirale dizaino, šiltas ir šviesus balta šviesa pritraukia jūsų dėmesį.Puikus derinys spiralinė lempa kūno ir metalo bazė yra puikus derinys mados ir funkcijos.

Pritemdomi: Nuolat pritemdomi apšvietimo lygis gali būti lengvai nustatoma su vienu mygtuko paspaudimu.Galite artimosios šviesos rasti geriausią ryškumo jūsų situaciją.

S pecification:

Tipas: Lenktas Stalo Lempa

Medžiaga: Akrilas

LED spalva: šiltai balta / šaltai balta

Galia: 24W

Matmenys: 45.0 * 12 .5 * 12,5 cm / 17.7 * 4.9 * 4.9 cm (ilgis * plotis * aukštis)

Grynasis svoris: 850.0 g / 30.0 oz

Pakavimas:

1 * Lenktas stalo lempa

Žymos: lempos tabl, nordic light stalo lempa, stalas lizdas usb, Nemokamai, lempa led, stalo lempos, lempos miegamajame skaityti, japonų stiliaus stalo lempa, stalo lempos es plug, bedsid lempos.

Įtampa 220V
Tipas 4 lampara de mesa
Apdaila Geležies
Tipas 8 miegamojo lempa
Prašymas Lova
Tipas 11 candeeiro de mesa
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Pritemdomi No
7 tipas deco maison
tipas 19 lampada da tavolo
3 tipas naktiniai staleliai, lempa
Kilmės KN(Kilmės)
Tipo 14 lamparas de mesa
Technics Dažytos
Tipas 12 lampara mesa
Prekės Pavadinimas AGQ
Kištuko Tipas ES Plug
Tipo 10 stalinės lempos, miegamojo
Tipas 5 abajur para quarto
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
įveskite 18 lova šviesos
Tipas 1 Naktį Šviesos
Jungiklio Tipas Kita
Galia 16-20W
Stilius led stalo lempa
Pakuotės Dydis 55cm x 16cm x 16cm (21.65in x 6.30in x 6.30in)
Atspalvis Tipas Shadeless
13 modelis lampa nocna
Garantija No
16 tipo lampara mesa de noche
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Atspalvis Kryptimi up
Sertifikavimo FCC
Elemento Tipas Stalinės Lempos
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
9 tipą tafellamp
6 tipas lova lempos
Tipas 2 lampe de chevet
Medžiaga Plastikiniai
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Rėmelio Spalva Balta
Įveskite 15 tischlampe
Kūno Spalva Balta
Pagrindo Tipas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

LED Stalo Lempos, Interjerams Dekoruoti Šiaurės Modernus Apšvietimas Miegamajame Skaitymo Apšvietimas su Nuotolinio Valdymo Miegamasis Tyrimą, Stalo Lempos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai