Elektros Česnakai Paspauskite USB Įkrovimą, Česnakai Švīts Smulkinto Česnako Smulkinto Imbiero, Sutrintų Šviežių Čili hachoir manuel knoflookpers

Nauja

€12.75

Ypatybė:

1. Efektyvus maisto gaminimo įranga: naujos pažangios elektros česnakai švīts, nerūdijančio plieno, S-formos trijų lapų ciklonas stalo galvos, gali lengvai šlifuoti česnakai, paprika, mėsa, daržovės ir vaisiai, ir greitai padaryti skanus ingredientų ir sultys.

2. USB jungtį: silikono apsauginis dangtelis ne įkrovimo lizdas yra veiksmingai dulkėms, ir built-in 2000mAh didelės talpos ličio baterija nėra apribota erdvė.Tai gali būti mokama 3 valandas ir 50 kartų.

3. Mini tipas: mažo dydžio, jį valdyti viena ranka, stora virimo čempionatas, maistu besiliečiančios medžiagos, skaidrios konstrukcijos, aišku, maišymo procesas.

4. Naujoviškas pasiskirstymo dizainas: jis gali veiksmingai užkirsti parazitinės pelėsių, ji yra nuimama, ir tai yra patogiau valyti.Būkite atsargūs, ne plaukite priimančiosios su vandens!

5. Paprasta operacija: nemokamai savo rankas ir atsisveikinti vadovą, virvės traukimo.Stiprus galia, mažas energijos suvartojimas, 42 decibelų žemas triukšmo operacija.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Elektros daržovių smulkinimo česnakai mašina

Medžiaga: ABS + PET + nerūdijančio plieno

Apie 150ml nominali galia: 22 w vardinė įtampa: 3.7 V akumuliatoriaus Talpa: 2000mAh įkrovimo būdas: USB funkcija

Funkcija:Supjaustyti daržoves, elektros kapotų

Dydis: apie 94.4 * 114.4 mm / 3.72 * 4.50 į

Spalva: žalia, rožinė, balta

Pakavimo Apima:

1 x daržovių cutter

1 x instrukcija

1 x USB įkrovimo kabelis

Žymos: česnakams, paspauskite, vyrai čili, straipsniai čili, česnakai paspauskite, paspauskite kanifolijos, aparatas nespresso manuel, mišinio česnakai, imbieras, mini chopper, česnakų smulkintuvas, porceliano tarka česnakai, imbieras.

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
Galia USB Įkrovimas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Aihogard
Akumuliatoriaus Įtampa 3.7 V 2000mAh
Modelio Numeris JJ11818
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Česnakai Presai
Talpa 100ml/250ml
Tipas elektrinis
Sertifikavimo CE / ES
peilis 304 nerūdijančio plieno
Nominali galia 22W

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektros Česnakai Paspauskite USB Įkrovimą, Česnakai Švīts Smulkinto Česnako Smulkinto Imbiero, Sutrintų Šviežių Čili hachoir manuel knoflookpers

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai