Magnetinio Pasaulyje, 12v 1500ma 6" Levitation Plūduriuojantis Sukasi Pasaulyje Anti Gravity Sukasi Pasaulio Žemėlapį Su spalvotu Led Šviesos

Nauja

€31.91

【Pagrindiniai Parametrai】 -Rutulys Dydis: 6 colių; Spalva: Spalvinga Šviesa "Pakabos Aukštis: 0.78 colio; Galia: 12V, 1500mA; Galia Reitingas: 5-10W; Bazinė Dydis: 6.48" x 6.48" x 1,97"

【Geografijos Mokymo】 -Jis tinka geografijos mokymo, visos šalys planetoje yra aiškiai ir tiksliai parodyti, kad leidžia mokiniams suprasti, žemės ir geografinę padėtį kiekvienoje šalyje.

【Auto Rotacija Pasaulyje】 -Kartą pasaulyje sustabdo, LED šviesos užsidega viduje pasaulyje, ir jis pradeda suktis pati, ji sukasi, kol galios yra atkirstas nuo jo.Visada sukasi su persirengimo LED žibintai.Jis yra savarankiškai šviesos.

【Masto Programos】 -Kad "maglev" pasaulyje yra labai high-tech mini, kad žmonėms patiks.Plūduriuojantis, vizija, slankiojo ir suteikia anti-gravity iliuzija yra labai malonus dalykas, be to, ji gali būti naudojama kaip dekoratyvinis ornamentas namų ir biurų.

Techniniai duomenys:

Rutulys Dydis: 6 colių

Spalva: Spalvinga Šviesos

Pakabos Aukštis: 0.78 colio

Galia: 12V, 1500mA

Galia Reitingas: 5-10W

Bazės Dydis: 6.48 x 6.48 x 1,97 colių

Šiltas Patarimas:

Galingas magnetas!Perskaitę šį straipsnį bent 7.87 colių atstumu nuo kompiuterio įtaisų ir kitų elektroninių prietaisų ir metalų.

Neatjunkite maitinimo adapteris be pašalinti pasaulyje pirmiausia, ar pasaulyje bus svaras bazę.

Jei jūs negalite padaryti jį dirbti pirmą kartą.Nesijaudinkite.Pertrauką.Tai nebus lengva, jei esate pirmą kartą jį naudoti.Kas 10 minučių pertrauką.Arba bazinių bus daugiau šilumos.

Pakuotė:

1 x Bazės

1 x 6" Pasaulyje

1 x US /EU Plug Sienos Adapteris

1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: magnetic levitation glob, ryškios dangaus projektorius, sūnus lempos, didelis magnetic levitation, klijai dangus, pasaulyje mi, atomas lempos, antigrav, vyrų "manchester united", magnetinio levitational modulis.

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Naujovė
Prekės Pavadinimas coolcells
Yra Baterijų Reikia No
Naudojimas Atostogų
Sertifikavimo BMK
Modelio Numeris Žvaigždėto Dangaus Projekcija, Lempos

Parašykite savo atsiliepimą!

Magnetinio Pasaulyje, 12v 1500ma 6" Levitation Plūduriuojantis Sukasi Pasaulyje Anti Gravity Sukasi Pasaulio Žemėlapį Su spalvotu Led Šviesos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai