Neperšlampami Čiužinių Protector Vandens įrodymas Čiužiniai Lovos Mygtukai Padengti Kūdikis Gali ne Šlapia Lova 90 x 200cm Namų Tekstilės Baldai Nauji

Nauja

€8.26

Neperšlampami Čiužinių Protector Vandens įrodymas Čiužiniai Lovos Mygtukai Padengti Kūdikis Gali ne Šlapia Lova 90 x 200cm Namų Tekstilės Baldai Nauji Apsaugoti savo čiužinį nuo dėmių sukelia prakaitas, išsiliejimas arba absorbuokite 90 x 200 cm Čiužinys Padengti Melunda.Dėl TPU folija ant apatinės, čiužinys topper yra nepralaidūs vandeniui, tačiau tuo pačiu metu lieka orui ir minkštas medvilnės paviršius.Ką kiti pažadas yra tikrai tiesa, su Melunda čiužinių protector.

Per vystymo čiužinys pad, mes turime išspręsti problemą, kad daugelis klientų, kitų produktų, žinau, - nerimą čežėjimas ir spirgučių.

Čiužinių protector yra skalbti mašinoje ir džiovintuvas-tinka.Taigi, jeigu nelaimingas atsitikimas įvyktų, tai yra greitai ir veiksmingai išspręsti.

Kvapas neutralus, kvėpuojantis ir taip visada užtikrina higienos geros savijautos jausmas.Perdangos yra minkštas ir patogus geriausiu, taigi nieko, stovi kaip sveiką, gerai subalansuota miego.

Pritaikyti pritaikytus perdanga yra labai paprasta ir pavyksta per kelias sekundes, taip, kad jūsų aukštos kokybės čiužinys yra apsaugotas nuo šlapios dėmės ne kartą.Dangtelį galima plauti 60 laipsnių į skalbimo mašiną ir taip pat tinka būgninių džiovinimo.

Gaminio Dydis: 90 x 200 cm

Gaminio medžiaga: medvilnė, poliesteris

Produkto įtraukimas

1 X Neperšlampama Čiužinio( 90 x 200 )

1.Gerbiamieji, mes išsiųsti elementai per 1 - 5 darbo dienas ( darbo dienas ) po apmokėjimo gavimo.

2.Paprastai, mes išsiųsti šį elementus, jums Pardavėjo pristatymas metodas, o tai bus atnaujinti stebėjimo informaciją per 3-5 dienas po prekių pristatymo paprastai, jūs galite sekti jį į svetainę užsakymo detales.

3.Jūs taip pat galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, pavyzdžiui, DHL, EMS,FEDFEX, TNT ir UPS, tačiau jums reikia mokėti už krovinių.

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

3.Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.

*Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.

bawanghua Parduotuvėje yra high-end parduotuvė, kuri parduoda aukštos kokybės vaikiški drabužiai .Mes esame įsipareigoję plėtoti ir sukurti patogią ir sveiką Vaikų prekės, suteikti kūdikiui su pirmojo sluoksnio apsaugos.Visi mūsų produktai yra sandėlyje, būkite tikri, kad pirkti.Mes bus sujungti sparčiausiai logistikos kanalus pagal jūsų užsakymą.

Mes procesą užsakymus within1-3 darbo dienas, nepriklausomai nuo sumos.Mes paramos tiesioginio pristatymo užsakymų ir turi pakankamai patirties, kad procesas šiuos užsakymus.Taip pat palaiko urmu užsakymus, palankesnės kainos gali būti tiesiogiai susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Tuo pačiu metu, jūs galite taip pat pasakyk man stilius jums reikia, kaip ilgai, kaip jūs paprašykite už jį, mes turime tai padaryti.

--Geras prekybos--

Žymos: atsparus vandeniui palapinė kūdikių, lova padengti vandeniui, lapas vandeniui, kichen baldų rankenėlės, kichen baldai aukso, miegamasis furnitur, vaikai furnitur, kūdikio kambario sienos lipdukas, atsparus vandeniui žaidimas baby pad mat, prieangis lentynos.

Namų apyvokos reikmenys Lova padas
čiužinys pad ČIUŽINIŲ PROTECTOR
Kvėpuojantis Kvapas neutralus
Neperšlampama Čiužinio keturi kampai fiksuotas
Amžius 19-24M
lova necessaries Patalyne
Medžiaga Poliesterio Ir Medvilnės
Prasidėjusios Dydis 90 x 200 cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Neperšlampami Čiužinių Protector Vandens įrodymas Čiužiniai Lovos Mygtukai Padengti Kūdikis Gali ne Šlapia Lova 90 x 200cm Namų Tekstilės Baldai Nauji

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai