Nemokamas Pristatymas Nekilnojamojo Nuotraukos 3M Balta/Dramblio kaulo, Vestuvių Šydas, Multi-layer ilgai Nuotakos Šydu Galvos Šydą Vestuvių Priedai Karšto Parduoti MD3037

Nauja

€9.73

Nemokamas Pristatymas Nekilnojamojo Nuotraukos 3M Balta/Dramblio kaulo, Vestuvių Šydas, Multi-layer ilgai Nuotakos Šydu Galvos Šydą Vestuvių Priedai Karšto Parduoti MD3037 Tipas: Nuotakos Šydu Savybės: Fantastinis šydas vestuvėms Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: 2 Sluoksniu Tiulio Spalva: Balta Arba Dramblio kaulo (Prašome pasirinkti spalvą, kuri jums patinka) Uždangos Ilgis: Approx118"(3m) Šydu Plotis: Approx59"(1.5 m) Paketą Sudaro: 1* Nuotakos Šydu, Jei norite, kad šis šydas į 5M,prašom .

Šis Vestuvių Šydas,Vestuvių Aksesuarai,Vestuvių Šydas, yra aukščiausios kokybės.Jums bus meilė jį!

Realios Nuotraukos:

Realios Nuotraukos iš mūsų klientų:

Spalva: Kai jūs pateikiate užsakymą,prašome palikti pranešimą norimą spalvą.

Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu 2 būdais:

El. Paštas Trademanager :

Daugiau, kad daugiau nuolaida!Sveiki Atvykę Į MissDressy Profesionalus Vestuvių Gamyklos Kodėl Verta Rinktis MissDressy ?Mes jau dalyvauja gamybos ir eksporto vestuvių & Mados Suknelės jau daugiau nei 10 metų.Mes galime paprotys, kad įvairių vestuvių suknelės, įskaitant stiliaus, David Nuotakos?s stilius Airecollection ir kt.Mūsų Gamykloje Savybės: 1. Puiki Kokybė - Aukščiausios Audinio, Skirti Kokybiškos, Tikslios Matavimo ir Užbaigti QC sistema. 2. Konkurencinga Kaina - Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida. 3. Greitas Pristatymas : Vežimas per 10 darbo dienų po užsakymo. 4. Visa Grąžinamoji išmoka, besąlygiškai už visus kokybės problema ?Visa grąžinamoji išmoka bus pagerbtas & Grąžinti laivyba išlaidos bus mūsų atsakomybė.Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba pateikti mums jūsų užsakymą matavimai, visų mūsų suknelės, kostiumai yra asmeniškai pritaikytą jums nuo nulio.Apdorojimo Laikas 10 Darbo Dienų, Pristatymo Laikas, EMS 5-7 Darbo Dienas DHL 3-5 Darbo Dienas TNT 3-5 Darbo Dienas UPS 3-5 Darbo Dienas FEDEX 3-5 Darbo Dienas Priimti grįžti bet kokybės problemos,Visa Grąžinamoji išmoka bus pagerbtas .A.Kokybės Klausimai 1. Jei mūsų darbuotojai nustato, jog prekė yra su trūkumais, kaip aprašyta, ir jūs gausite pinigus už pirkimo kainos be siuntimo ir pristatymo mokesčiai. 2. Jei mes manome, kad prekės nėra sugedęs ar buvo neteisėtai pasinaudota, tada prekės bus vežamos atgal į jus su jokia grąžinamoji išmoka.B.Dydis Klausimų, Prašome žinoti, kad dėl pobūdis rankų darbas reikalingas, baigė suknelė gali skirtis maždaug 1" bet kuria kryptimi iš nurodytų matavimai. 1. Visos suknelės yra pagaminti, arba ateiti su marža keičiant ir pritaikant jei pageidaujama.Jei suknelė dydis neatvyko į specifikaciją kaip vienas užsakyta,galima pasirinkti padaryti pakeitimus, vietos siuvėjo, tokiu atveju mes kompensuos siuvimo išlaidas, kol išlaidos neturi viršyti pradinį kainos suknelė iki 50%.Jei siuvimo išlaidos viršija pradinį kainos suknelė iki 50%, mes kompensuos tik iki sumos,lygios 50% suknelė pradine kaina. 2. Mes teikiame keitimo paslaugas mūsų klientams, kas gali atsiųsti atgal suknelė ir gauti suknelė modifikuotų per 7 darbo dienas.Šiuo atveju, mes esame atsakingi už visas siuntimo išlaidas. 3. Klientai taip pat gali grįžti suknelė su matavimo paklaidos, ir gaus pinigus už pirkimo kainos be siuntimo ir pristatymo mokesčiai.

Žymos: 3m šydas, vestuvių šydas, su crystal krašto, wed šydas, laikrodis, fm radijas, šydas, nuotakos šydu, vestuvių skraistes, dramblio kaulo, vestuvių vail nėrinių ilgai, vestuvių šydas, ilgas, trumpas, nuotakos skrybėlę.

Technics Appliqued
Vualiai Sluoksniai Multi-layer
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Tiekimo Tipas OEM Paslaugos
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Dydis 3M
Skaros Kraštas Stilius Supjaustyti Krašto
Tipas Katedra Šydas
Prek.kod 1 Gabalas
Modelio Numeris MD 03034
Prekės Pavadinimas Amžinai Elegantiškas
Naudoti nuotaka
Medžiaga Poliesteris
spalva Balta/Dramblio Kaulo

Parašykite savo atsiliepimą!

Nemokamas Pristatymas Nekilnojamojo Nuotraukos 3M Balta/Dramblio kaulo, Vestuvių Šydas, Multi-layer ilgai Nuotakos Šydu Galvos Šydą Vestuvių Priedai Karšto Parduoti MD3037

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai