40cm/50cm Kokoso totemu Saugaus Augalų Paramos Pratęsimo Kokoso Moss Stick Laipioti kambariniai Augalai

Nauja

€3.27

Savybės:

1.Kokybės Medžiaga: Šis kokoso totemu yra pagamintas iš 100% natūralus kokoso lukšto, kad tai yra labai sunku ir dėvėti, atsparus vandeniui.Be to, tai yra aplinkos apsaugos ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2.Saugus Savo įrenginiuose: kokoso pluošto totem lenkai yra saugus jūsų augalai, teikti tvirtą paramą augalų plėtra, padeda augalams išlaikyti vandens ir mityba vis geriau.

3.Saugos Tvirtas Palaikymas: Šių kokoso totem lenkai yra pagaminti iš tvirto kokoso lukšto moss skaidulų, sunku ir dilimui, nekenkia jūsų augalams.Tvirtas aštrus medienos stick leidžia įterpti į dirvą, lengvai ir virve apvyniotas aplink stulpą garantuoja moss ilgą laiką naudoti.

4.Platus Panaudojimas: totemu augalų parama yra ideali priemonė, skirta įvairių patalpų vijokliniai augalai, pavyzdžiui, vynuogynų, šliaužtinukai, pothos, pinigų augalų, monstera, patogu daugumai šliaužtinukai gali būti persipinantys augti į viršų.

5.Unikalus Dizainas: apačioje šio kokoso totemu yra nukreiptas lengvai įterpimo į dirvožemį, o viduryje yra tuščiaviduriai.Jei manote, kad ilgis yra vienas kokoso totemu negali patenkinti savo poreikių, galite įdėti antras patarimas į viršų pirmasis pratęsti.

6.Platus: Tai kokoso totemu yra labai tinkamas visų rūšių vijokliniai augalai.Jis gali būti naudojamas ne tik patalpoje, bet ir lauke.Lianas, tokių kaip šliaužtinukai gali būti persipinantys augti į viršų.

Pakavimo Sąrašas:

1*Kokoso Moss Totemu

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: samanų polių, gyvūnų totem karoliai, orchidėja parama, paprasta totemu, djemb, augalų skriemuliai, kabantys augalai, skriemulys stovi, augalų stick, derliaus totemu, augalų stick parama.

Parašykite savo atsiliepimą!

40cm/50cm Kokoso totemu Saugaus Augalų Paramos Pratęsimo Kokoso Moss Stick Laipioti kambariniai Augalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai