Prabangūs Stalo įrankiai Taj Mahal Decoratif (160-220 cm.) 12 Asmenų Rinkinys

Nauja

€106.15

TAJ MAHAL Fragmentais Namų Stalo reikmenys, skirtą 12 Asmenų, Nustatyti

Motyvai yra įkvėptas senosios Indijos menus. 12 Žmonių, 26 Vienetų. 1 Gabalas Stalo medžiaga: 160x220 cm. 1 Gabalas Runner: 40x150 cm. 12 Vienetų Serviravimo Servetėlės: 40x40 cm 12 Vienetų Servetėlių Žiedai Skalbimo Instrukcijos: Tai gali būti mašina plauti 30 laipsnių jautrus greitį.Mes rekomenduojame plauti ju.

Techninės specifikacijos : Spalva: Off White .Gipure yra Aukso Tonai Audinio Savybės: Simsiz Gardenya Skalbiniai, Dėmių Atsparių Audinių Skalbimo Instrukcijos: Tai gali būti mašina plauti 30 laipsnių jautrus greitį.Mes rekomenduojame plauti ju.

PRAŠOME PERSKAITYTI PRIEŠ PERKANT

Kas mes esame; 1. Tikimės, kad jums patiks mūsų parduotuvę, ir produktus.Mes tik parduoti produktus, suprojektuoti arba pagaminti TURKIYE. 2. Mūsų įmonė specializuojasi apie aukštos kokybės komercinių produktų, kurie gali būti eksportuojami į visą pasaulį. 3. Mes updatading mūsų parduotuvės su naujais produktais dažnai.Prašome atkreipti daugiau dėmesio. 4. Siunčiame produktus NEMOKAMAI Siuntą. 5. Mes pardavimo pluoštas ir kainą arba kiekį nuolaida produktą.Galite sutaupyti iki 50%, be produkto nuolaidas. 6. Prašome žinoti papildomų nuolaidų PASEKĖJŲ Susisiekti su mumis; 1. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis , jei turite kokių nors klausimų. 2. Jei turite pastabų ar pasiūlymų, prašome susisiekti su mumis.Mes labai nori bendrauti su jumis tobulėti. 3. Jūsų pranešimus bus paprastai būti atsakyta per 24 valandas Palaikymo Komandos , mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Svarbios Pastabos; 1. Mes negali būti atsakinga už bet kokį muito ar importo mokesčių.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 2. Savo užsakymą patikrinkite sklypų atsitiktinai, gali imti kai kurių tarifų.Pristatymas (Pardavėjo Pristatymas Metodas yra CANIAO) ; Mes laivas ir visi mūsų produktai su CANIAO su saugos atsargumo priemonių visiškai Naujas Originalus Gamyklos Lange. 1. Apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas yra iki 7 dienų. 2. Jums bus pranešta elektroniniu paštu su sekimo numerį, kai jūsų paketas būtų išvežti, tranzito laikas priklauso prie šalių. 3. Visus elementus jūsų užsakymas turi būti vežamos tik po jūsų apmokėjimo gavimo ir patvirtino www.levandu-kalnelis.lt. 4. Pristatymas gali iki 30 dienų dėl atvykimo.Dėl COVID-19, ji gali užtrukti ilgiau.Grįžti & Keistis; 1. Yra Visa Grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą. 2. jei prekė pažeista, Pirkėjas turi siųsti mums tiek pažeistas produkto nuotraukos ir sugadintas dėžutės foto.Mes laukiame CANIAO ir www.levandu-kalnelis.lt todėl, kad mes visi padės išspręsti šią problemą Mėgautis Savo Pirkinių!

Žymos: stalo bėgikų vintage set, "everton, stalo bėgikų lakštai, kpd, stalo bėgikų audiniai, stalo bėgikų kilimėlis, kint, commando jūros, stalo bėgikų kaukolė, aukso tunika.

modelis Išsiuvinėti
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Mados Elementas Aukso Blizgučiai
Kilmės TR(Kilmės)
Modelio Numeris taj mahal
Medžiaga 100% Medvilnės
Technics Audiniai
Naudoti Namuose

Parašykite savo atsiliepimą!

Prabangūs Stalo įrankiai Taj Mahal Decoratif (160-220 cm.) 12 Asmenų Rinkinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai