Daugiafunkcinis 360 laipsnių Magnetas Anti-rudenį Žibintuvėlis 90 laipsnių Besisukančių Lempos Laikiklis USB Įkrovimas

Nauja

€10.45

Pagrindinės Savybės

【90 laipsnių Besisukančių Lempos Laikiklis】 dviejų-in-vieną dizainą sukasi stačiu kampu, yra patogiau apšvietimas.Žibintuvėlį/L-formos dirbti šviesa gali būti pakeista bet kuriuo metu.Su sukiojamomis lempos laikiklis palengvina giliai kampo darbo ir tinka taktinių užduočių, kišeninis apšvietimas, pramoninės veiklos, ir automobilio išlaikymo.

【Atgal Įrašą Dizaino】 žibintuvėlį ateina su aplinką tausojančių gumos atgal įrašą, kuris bus ne sumažinti savo rankas.Jūs galite pakabinti žibintuvėlis tvirtai diržai, kuprinės ir kiti drabužiai per nugarą įrašą nemokamai savo rankas lengvai.

【Uodega Magnetinio Dizaino】 yra įmontuotas magnetas uodegos žibintuvėlio, leidžia žibintuvėlį, turi būti pridėtas prie paviršiaus geležies metalinį daiktą bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje ir įvairiais kampais.Todėl, atliekant techninės priežiūros darbus, žibintuvėlis gali būti apverstas apšviesti.

【360 laipsnių Sukimosi Uodegos】 Po apačios žibintuvėlio pritvirtintas prie metalinio paviršiaus magnetu, kūną galima pasukti bet kokiu kampu.Todėl gali apšviesti bet kampe ir gerinti priežiūros darbai.

【USB Įkrovimo】T čia yra paslėptas USB įkrovimo lizdas į žibintuvėlį.Ne įkrovimo kabelis yra būtinas, ir jis gali būti lengvai pritaikyti bet kurį prievadą, todėl jūs galite įkrauti bet kur, pavyzdžiui, automobiliai, kompiuteriai, ir mobilieji maitinimo šaltiniai.

【Penkių Apšvietimo Režimai】 šviesos mygtukas yra gumos vandeniui jungikliu.Rūšys yra skirstomos į penkis tipus: XPG stipri šviesa, XPG mažai šviesos, COB balta šviesa, COB raudoną šviesą, ir COB raudona lemputė mirksi.Ne tik atitinka kasdienius apšvietimo, bet taip pat gali būti naudojami prašyti pagalbos srityje.

【COB Pusėje Apšvietimo】 šoninis apšvietimas, blykstė gali suteikti didelį plotą ir stiprios šviesos netoliese, kuris gali pakeisti kempingas žibintai, prožektoriai, stovykla šviesos, ir darbas žibintai visais aspektais.

【Itin Šviesus】 Įrengta LED U2 viko, kartu su electroplated atšvaitas, lengvai ir stabiliai apšviesti visą kambarį arba apšviesti objektus iki 413 metrų atstumu!Tai yra 10 kartų ryškesnis nei senosios kaitinamosios lempos.Lauko apšvietimas gali būti naudojamas per naktį.

【Tvirtas Ir Patvarus】 Vandeniui klasė IP65, visiškai prisitaikyti prie visokių blogų oro sąlygų.Aliuminio lydinio korpuso daro tai tvirtas, efektyviai anti-mažėja, gniuždymo ir gerokai išplėsti paslaugų gyvenimą.

【Dviejų Dydžių】 yra dviejų dydžių žibintuvėlis, tik skirtumas yra dydis ir svoris.Mažesnių žibintuvėlis gali būti naudojamas kaip prožektorius, žibintai dėl savo puikios svorio.Jūs galite pasirinkti pagal savo poreikius.Naudojant Metodus

Specifikacijos Produkto Svoris S: 139G

L: 220G

Pakuotės Turinys Daugiafunkcinis 360 laipsnių Magnetas Anti-rudenį Žibintuvėlis × 1

Popieriaus Paketas × 1

Medžiaga Aliuminio Lydinys Maksimali Išėjimo Galia 10W Ilgiausias Darbo Laikas 3~5 / 4~6 Valandas, Spalva Juoda Gaminio Dydis

Pastaba Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Žymos: xhp200, 18650 flash, led žibintuvėlis, baterija fakelas, e2a, 90 laipsnių fakelas, titano fakelas, žibinto geltona, 26650 led, jetbeam jet.

Parašykite savo atsiliepimą!

Daugiafunkcinis 360 laipsnių Magnetas Anti-rudenį Žibintuvėlis 90 laipsnių Besisukančių Lempos Laikiklis USB Įkrovimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai