Geros kokybės FRP anglies pluošto ratų arkų įmontuoti fender apdailos plataus korpuso rinkinys, skirtas " Mercedes-Benz CLA 2013-2018 m.

Nauja

€447.59

1. Mes pasistengsime, kad mažesnės sąskaitos faktūros vertė, deklaracijos, siekiant išvengti mokesčių.Mes TIK už kainų IR laivybos išlaidos, ir Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Mes nesame atsakingi už c mokesčiai mokesčių ir mokesčių, tai yra pirkėjo pareiga, jei savo vietos muitinės ar pašto prašyti muitų mokesčių.Pls, nereikia pirkti jeigu tu proto, ačiū. 2. Jei turite klausimų apie muitinės, mokesčių, kreipkitės į vietinį postas prieš jums pasiūlymą.Prašome don ' t make kad jei negaliu pritarti. 3. Jei jūsų prekė grąžinta dėl muitinės klausimais, mes galime tik grąžinti už PREKĘ DALIS, todėl prašome sekti savo siuntinį nuolat, kai gaunate muitinės klausimas.prašome kreiptis į juos laiko, kad būtų išvengta grįžtant, ar mes galime tik grąžinti prekę dalis, kai grįžo.

Geros kokybės FRP anglies pluošto ratų arkų gera įmontuoti fender apdailos plataus korpuso rinkinys, skirtas " Mercedes-Benz CLA 2013-2018 m.

Produkto pavadinimas

10vnt/set ratų arkų

Medžiaga ir spalva

FRP medžiaga, Juodos arba pilkos spalvos gruntas, radom kaip numatytoji

Anglies pluošto medžiagos, UV poliruoti

Tinka Automobilių

Mercedes Benz CLA 2013-2018 m.

Dalių sąrašas

Sparnas apdailos 10vnt

Iš viso

1 set

Priedai

3M lipdukai

EX Kaina:

USD 430 viename rinkinyje,

Mažiausias Užsakymo Kiekis:

1 nustato

Maitinimo Galimybė:

200 rinkinių per Savaitę

Įrengimas

3M lipdukai montavimas, Silikonas, klijai ir varžtai yra būtina.Profesionalus įrenginys turi.

- Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prieš arba po to, kai laimėjo aukcioną, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda bu paspaudę ant nuorodos " Klauskite ", skiltyje "Pardavėjo informacija skyriuje" viršutiniame dešiniajame kampe.

--Mūsų biure atidaroma nuo pirmadienio iki penktadienio.Mes glaudžiai savaitgaliais ir visas didžiąsias šventes.

--Jūsų e-mail yra garantuojama, kad bus atsakyta per 24 valandas.El. paštas išsiųstas į jav savaitgaliais ir švenčių dienomis bus atsakyta kitą darbo dieną.

--Atkreipkite dėmesį, kad visi el. laiškai bus siunčiami į e-pašto adresą, jūs turite ebay.Rekomenduojame patikrinti, tiek savo "Gautieji" ir " Nepageidaujamo el. Pašto Dėžutę uždengti pranešimai yra traktuojami kaip Spam.

- Jei turite kokių nors problemų su savo pirkimą,vežimą,returm/mainų,arba bet kuri kita,prašome e-pašto ir leiskite mums išspręsti šią problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Mūsų klientų aptarnavimo komanda yra čia, siekiant užtikrinti, kad jūs patenkinti mūsų paslaugomis.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Laikas: 15~60 Dienų

Žymos: tiida kūno kit, merceded w124, kūno kit w205, amg kit, widebody kit ford, cla stogo aptakas, cla w117, mercede benz cla, kūno mercedes w177, frp atrakinti.

sąlyga Nauja
Gamintojas Dalies Numeris AG-MBCLA1619009
Produkto pavadinimas ratų arkų už CLA klasė
Elemento Aukštis 65
Pakuotė standartinis kartoninės
Prekės Svoris 3
Prekės Pavadinimas AGeniune
Kokybė UV apsauga
spalva Juoda arba Sidabrinė
Tinka automobilių Už CLA klasė 2013-2018 m.
Elemento Plotis 15
Medžiaga FRP/Anglies pluošto plastikas
Dizaino ir atlikti specialius produktus pagal kliento poreikį
Medžiagos Tipas FRP/Anglies Pluošto
Įmonės Tipą Gamyklos Tiesiogiai
Elemento Ilgio 95
Kitos Dalies Numeris AG-MBCLA1619009
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Inprove automobilio našumą
Mainų Dalies Numeris AG-MBCLA1619009
Fitneso išbandyta ir puikiai
Šalis/Regionas Gamyba KN.

Parašykite savo atsiliepimą!

Geros kokybės FRP anglies pluošto ratų arkų įmontuoti fender apdailos plataus korpuso rinkinys, skirtas " Mercedes-Benz CLA 2013-2018 m.

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai