Chenkai 2VNT BPA Free Silikono Slapukas Pakabukas Teether "PASIDARYK pats" Baby Sausainių Žindukas Manekeno Pakabukas Slaugos Kramtomoji Papuošalų, Žaislų Dovana

Nauja

€3.52

Kiekis: 2vnt/daug

Medžiaga: benzo (a) pireno Nemokamai Maisto kokybės Silikono (panašus į žindukas ir įmova)

Dydis: Φ56*13,5 mm / Φ 2.2"*0.53"

Spalvos: 25

jei jums reikia įvairių spalvų, nuo 1 daug,

pls palikite pranešimą, kai užsakymą, ačiū

Pristatymas: DHL, " Fedex, TNT, UPS: 3-7days atvykti, Kinija Paštu: 2-8 savaičių atvykti

jei norite kitą pristatymo būdas, pls spustelėkite siuntimo mygtuką, įrašą pakeisti.

Apmokėjimas: Kreditine Kortele, Banko pavedimu, Western Union", jei norite, bet kitų mokėjimo terminai, pls susisiekti su mumis prieš mokėti, ačiū.

Grąžinimo Politika: Jei yra keletas žalą pristatymo metu, pls susisiekti su mumis artimiausiu metu elektroniniu paštu su nuotraukomis, pažeistas produkto, mes ją išspręsti per grąžinamosios išmokos ir (arba pakeisti jums laiku, tvarkymas gali būti daroma tik 3 darbo dienas po to, kai gaunate prekes.

Atsiliepimų Vertinama: Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Pls patvirtina, kad gavo, kai gausite paketą, susisiekite su mumis prieš bet jūsų negotive komentarus, mes pasistengsime atsakyti jums 24h ir stengiamės išsiaiškinti, geras sprendimas.mes tikimės, kad jūs esate laimingas su savo produktus ir paslaugas, labai jums ačiū iš anksto.

Žymos: silicio teether, teether medienos, dantų teether, sumetami į šiukšlių konteinerį balta, naminių žaislų, šuns žaislas, pet žaislas, teether mediniai, lėlės rankinė, "pasidaryk pats" miškų.

Pakavimas 2 pakrovimas
Modelio Numeris B004
Formos Animacinių filmų
Prekės Pavadinimas CHENKAI
Medžiaga Funkcija BPA Free
Funkcija teether
Medžiaga Silikono
Amžius > 4 mėnesius

Parašykite savo atsiliepimą!

Chenkai 2VNT BPA Free Silikono Slapukas Pakabukas Teether "PASIDARYK pats" Baby Sausainių Žindukas Manekeno Pakabukas Slaugos Kramtomoji Papuošalų, Žaislų Dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai