Naujas stilius 50pcs/daug nerūdijančio plieno ausies stud pin "pasidaryk pats" stud auskarai išvados ir komponentai

Nauja

€9.14

Naujas stilius 50pcs/daug nerūdijančio plieno ausies stud pin "pasidaryk pats" stud auskarai išvados ir komponentus Medžiaga: 316l nerūdijančio plieno Gražus poliruoti Dydis: parodė ant nuotrauka: ŠIRDIES 8MM, APVALUS 10 MM, KVADRATINIS 10MM Spalva : Aukso /sidabro tonas Kiekis:50pcs/daug Būklė:Aukštos kokybės ir 100% brand new

PRISTATYMAS

★ mes laivų visus užsakymus, per 2-7 darbo dienas nuo išvalytas mokėjimą laiku.Pristatymo laikas yra maždaug 25-60 verslo dienų, priklausomai nuo paskirties.

★ Mes laivo į visas šalis, wordwide.

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos:

★ Mes stengiamės, įsitikinkite, kad produktai, siunčiami į mūsų klientai yra geriausia sąlyga, bet neišvengiamai bus mažai elementas sugedęs ar sugadintas siuntą.Atsižvelgiant brangus grįžti laivyba išlaidos į Kiniją, jei gaunate defektų arba neteisingai elementą, ne siųsti ją atgal.Prašome atkreipti nuotrauka nekokybiška prekė ir atsiųsti mums per 7 dienas nuo gavimo tvarka.Mes bus išsiųsti jį, grąžinti jums pinigus ar kreditą kitam užsakymui, kaip jūs norite.

Atsiliepimai

★Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!

★ Jei turite klausimų dėl sandorio, prieš palikdami jokių atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

Žymos: pirštinės šviesus mergina, pirštinės bžūp leopardas, pirštinės berniukas ronaldo, stiklo kristalų šuo, cool grey 4s pardavimas, islamas drobės kortelės, pirštinės nuotaka vaikas, mazgas antklodės "pasidaryk pats", finow k9 įkrovimas.

Prekės Svoris 0.4g
Prekės Skersmuo 0inch
Produkto Savybės Aukso Spalvos Stud Auskarai Su kamščiu
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Plotis 0.32inch
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Ilgio 0inch
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris CM785-3
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Papuošalai Išvados Tipas Auskarai Atgal
Prekės Pavadinimas WITAYA

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas stilius 50pcs/daug nerūdijančio plieno ausies stud pin "pasidaryk pats" stud auskarai išvados ir komponentai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai