OpenBCI V3 Atviro kodo Arduino EEG Smegenų Bangų Modulis -8 arba 16 Kanalai, Kabelių Versija

Nauja

€186.52

Pastaba: Ši versija nėra USB Raktą, bet yra USB serial port valdyba.

Mūsų openbci prietaisas yra tos pačios, kaip ir pareigūnas, vienas, ir gali būti įrengta oficiali GUI, įskaitant laidinio versija, "bluetooth" versija ir "WiFi" versiją, nes GUI yra oficialus originalus analizės programinę įrangą.Tai naujausias 32-bit versija.

OpenBCI yra atviro kodo žmogaus smegenis arba bioelectric-kompiuterio sąsaja.OpenBCI baigė su įmontuota aukšto tikslumo specialų lustą (EEG) ir smegenų bangos (EMG), širdies raumens, bangos, bangos (EKG), ir kitų bandymų ir matavimo, ir "vieno langelio" open source (DN, FW, SW), pradėti komanda tikisi, kad akcijų ir tyrimą, žmogaus bioelectricity paslaptingas (elektros ir elektros įstaiga) sužinoti daugiau apie save, savo pačių.

OpenBCI, sudaro aštuoni nepriklausomai signalas įsigijimo kanalas, kiekvienas kanalas turi dvi pusės, pagrindinis signalas vienos pagrindinės nuorodos, ir jūs galite konfigūruoti keletą skirtingų kanalų visuomeninio arba nepriklausomo), naudodami nuorodą terminalo, tai elektros modulis rinkoje apskritai neturi (šiuo metu rinkoje kitų EEG smegenų elektros modulis [imtis bendrų Thinkgear/dvasios jėga mokslo ir technologijų] pagrindinės pateikia tik vienas kanalas, kelias iki 2 ~ 3), tiesiog OpenBCI yra lygiavertis keletas bendrų elektros modulis rinkoje, o kapitonas už Arduino UNO,Eeg lustai yra teikiama TI (Texas instruments), pasaulyje žinomas puslaidininkių gamintojas.

8-channel

Kabelio versija versija kaip bazinė versija "PASIDARYK pats", perteklinė funkcija modulis (tai reiškia, kad be elektros dalį), įskaitant pagreičio modulis ir borto SD lizdas, tai dalis europos sąjungos oficialusis ne naudoti per daug, tik pagalbinės dalys, neturi nieko bendro su elektros visiškai, siekiant sumažinti išlaidas DIYer, ši dalis nėra atliekų būti (būtent OpenBCI valdyba nr. suvirinimo dalys - akselerometro, SD kortelės lizdas); Kitas pareigūnas "bluetooth" belaidžio dalis ("bluetooth" RFDuino dalis nėra pigūs, "bluetooth" bevielio ryšio oficialią versiją, prašome pabandyti OpenBCI originalus belaidžio "bluetooth" ryšio redakcija) buvo pakeista kabelis, modelis, sąsaja skirtas serial port, USB perdavimo Raktą nuoseklusis prievadas gali būti naudojamas (toliau " black box pridėti skirsnis), ir nuosekliojo prievado DIYer taip pat gali būti modifikuoti pagal save, įrengtas, su WIFI ir kitos ryšio modulis taip pat gali būti...Raudona dėžutė žemiau pateiktame paveikslėlyje, bus galima neatsižvelgti (dėžutės nėra svarbus, eeg, todėl pašalinti jį neturės įtakos eeg veikia ne visi).

1. Kadangi laidas yra leidimas nebūtinai yra prijungtas prie kompiuterio su kabeliu, nors turi labai stiprų izoliacijos, bet eeg yra labai silpnas signalas, juk yra gana nesunkiai sutrikdyta, todėl kompiuteris turi būti naudojamas nuolatinės srovės maitinimo galima išvengti (220 v) signalo trukdžių (nešiojamojo kompiuterio vidinio akumuliatoriaus energijos tiekimo, traukti iš išorinio maitinimo kištuko, netaikoma išorinio maitinimo desktop)

2. Taip pat svarbu vengti galimybę (nors ir labai mažos), kad kompiuterių gedimo tyrimo metu gali sukelti dabartinės patenka į organizmą, dėl saugumo sumetimų.

Taigi, išvada, laidinio versija turi būti naudojama ant vieno baterija nešiojamas (nenaudoja išorinio maitinimo).Skelbiama, kad pirkėjas atsako už pasekmes, kurias sukelia nesugebėjimas laikytis aukščiau įspėjimai ir pardavėjas neatsako

PS: pirmiau du taškai yra taip pat svarbu žinoti skirtumus tarp belaidžio ryšio versija ir laidinio versija, belaidžio ryšio versija be minėti apribojimai

Laivybos sąraše

OpenBCI "PASIDARYK pats" eeg modulis (laidinio versija)+ USB serijos Raktą

OpenBCI "PASIDARYK pats" rankinis

OpenBCI naudotojo vadovas

OpenBCI schema SCH tik(PDF dokumentas)

Originalus FW ir GUI duomenų apdorojimo programinės įrangos šaltinio kodą

Šaltinio kodą modifikuota FW ir GUI duomenų apdorojimo programinė įranga

Susiję paraiškas ir dokumentus iš OpenBCI niuren mokslinių tyrimų ir duomenų analizės (versija anglų kalba)

Atsisiųsti adresas

Pastaba: Prašome atsisiųsti naujausią versiją, atitinkančią sistemą (pvz., " Windows 64bit) :

Analizės programinė įranga OpenBCI_GUI_EXE atsisiųsti adresas

https://share.weiyun.com/5oyE5uO

Analizės programinės įrangos šaltinio kodą Openbci_gui-3.3.2.zip atsisiųsti adresas

https://share.weiyun.com/5MDi0vU

Šaltinis kodekso rengimo programinės įrangos Tvarkymo atsisiųsti adresas

https://share.weiyun.com/5oOiWbY

Pastaba: šio produkto negalima naudoti firmware susijęs pirmiau.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, ir atkreipkite dėmesį į savo el. paštą.Mes atsiųsime firmware į savo el. paštą.

1. Nes laidinio versija turi būti tiesiogiai prijungtas prie kompiuterio, ir elektrodo yra tiesiogiai liečiasi su žmogaus kūno, todėl siekiant užtikrinti saugumą, turi naudoti nešiojamas, ir nešiojamas, gali būti naudojamas tik tuo atveju, akumuliatoriaus energijos, ir gali išvengti trukdžių dažnio kiek įmanoma

Žymos: išplėstinė eeg elektrodų, eeg electrod, neo z banga, smegenų bangos, eeg, stm32mp157, emmsp pi, tgam, eeg jutiklis, neurosky.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

OpenBCI V3 Atviro kodo Arduino EEG Smegenų Bangų Modulis -8 arba 16 Kanalai, Kabelių Versija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai