Mažiau nei $30 TIK KEYCAPS /Ducky Vienas 2 Mini Baltas/Juodas Žiurkės Metais originalus RGB LED 60% Double Shot PBT Mechaninė Klaviatūra

Nauja

€18.85

Ducky Vienas 2 Mini v2 Vaiskiai Balta/Juoda Žiurkės Metais 100% originalus RGB LED 60% Double Shot PBT Mechaninė Klaviatūra Cherry MX Jungiklis pastaba:$122 ducky klaviatūros Mažiau nei $30 TIK KEYCAPS!!!!!!NEAPIMA KLAVIATŪROS!!!!

★2 versija: funkcijos 2 daugiau led įforminta tarpo daugiau net šviesos paskirstymas; patobulintas dizainas pcb glaudesnio ryšio stabilumą; padidintas funkcionalumas Jungiklį, Featuing PBT double shot besiūlių keycaps su šoniniais lazerinio graviravimo technika.Palaiko Ducky Makro V2.0 ir Pelės valdymo funkcija.Naujas bezel projektavimas akcijos, panašios aptakus rėmas, kaip tai pirmtakas, tačiau Vienas 2 Mini apima dual spalvos bezel, kad atitiktų visų veislių keycap colorways.

★Išsiskirti minioje, mes nusprendėme naudoti PBT besiūlių du kartus-shot keycaps.Jis yra sukurtas ir suprojektuotas taip, kad vartotojui suteikti geriausią ilgaamžiškumo ir spausdinimo patirtį.Veislių colorways galima.Mažesnio dydžio, bet ne funkcijas paaukota.

★2 galima reguliuoti į tris krovos kampai, optimizuojant spausdinimo patogumu ir legenda matomumas.

★Nuimamas USB Tipo C kabelio suteikia patogumo vartotojams.Mes naudojame USB HID su intensyviausią 1000Hz rinkimų rate, kaip klaviatūra siunčia savo įėjimo signalas(s), kad jūsų PC 1000 kartų per sekundę.Ši funkcija sumažina vėlavimo, kai mygtukai yra presuoti ir signalas, kurį kompiuteris.

★Nauja rėmelio dizaino ir Dual layer PCB,PBT du kartus - shot besiūlių keycaps.Įtraukti metus Žiurkės tarpo

black:

keycaps:

Portugalijos: Pastaba: Ši nuoroda é para vender keycap, não é teclado mecânico! 1. pbt dažų sublimatedno apšvietimas. 2. kaip teclas 104 + 4 só san adequadas para o teclado de išdėstymas ansi. 3. kaip 108 teclas san compatíveis com a maioria de teclado mecânico. 4. a espessura é de 1.4 mm. 5. compatiability pode sa usado para a maioria de teclado de interruptores mx gateron mx kailh m. 6. este nuorodą é keycap, teclado não incluído.obrigado pelo seu apoio. 7. perfil ar oem. 8. se o teclado que você está usando não tem certeza se algum é compatível, por favor deixe uma mensagem.Anglų aprašymas: Šis ryšys yra pardavimo keycap, tai ne mechaninė klaviatūra! 1.PBT Dažų SublimatedNo apšvietimas. 2.104+4 mygtukai tinka tik ANSI išdėstymo klaviatūra. 3.108 Klavišai yra suderinama su dauguma mechaninė klaviatūra. 4.Storis yra 1.4 mm . 5.Compatiability Jis gali būti naudojamas labiausiai Cherry MX Gateron MX Kailh M jungikliai klaviatūra. 6.Šis ryšys yra keycap neįskaičiuotos klaviatūra.Dėkojame už jūsų paramą. 7.OEM aplinką. 8.Jei klaviatūrą jūs naudojate yra ne tikri, bet ji yra suderinama, prašome palikti pranešimą.type1 type2 type3 type4 type5 type6 type7 type8

Žymos: gk61 klaviatūra, klaviatūros mechan, klaviatūros keycap, chery mx jungiklis, custom mechaninė klaviatūros rinkinys, keycap pbt, teclados mecanicos, v keycap, fr pbt keycap, keycap derva.

Pakuotė Taip
Pilno Dydžio klaviatūra No
Kalbos lietuvių
Prekės Pavadinimas skyloong
Ahegao Keycaps Ahegao Keycaps
Sertifikavimo CE
Klaviatūra Standard Mini Klaviatūra
Tipas Laidiniu
Modelio Numeris Ducky Vienas 2 Mini
Riešo Parama No
Ašies Kūno Prekės cherry mx jungiklis
Ducky Vienas 2 Mini Ducky Vienas 2 Mini v2
Veikimo Stilius Mechaninė
Sąsajos Tipas USB
Stilius STANDARTAS
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Nešiojamas kompiuteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Mažiau nei $30 TIK KEYCAPS /Ducky Vienas 2 Mini Baltas/Juodas Žiurkės Metais originalus RGB LED 60% Double Shot PBT Mechaninė Klaviatūra

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai