Multi-purpose Vystyklų Krepšys Didelės Talpos Nešiojamų Kelionių Kūdikio Krepšys Retrachable Bassinet ir Keitimas Stotis

Nauja

€14.97

Aprašymas:

*1. Medžiaga: oxford medžiaga

*2. Matmenys: Kuprinė: 32 x 20 x 40 cm; Bassinet: 76 x 20 x 24 cm

*3. Priedai: nešiojamų čiužinys

Savybės:

*1. Pasirinktas Oksfordo audinys, atsparus vandeniui, dilimui ir įbrėžimams atsparus, kvėpuojantis tinklelio ir pagalvėle kempine ant nugaros gali veiksmingai palengvinti spaudimą nugaros.

*2. Kuprinė komplektuojama su lankstymo bassinet viduryje ir vieną putų čiužinys jūsų kūdikiui, kuris gali būti naudojamas kaip keičiasi stoties taip pat.

*3. Užtrauktukas pagalvės, priekyje yra 3 atskiri pieno butelis eilėmis, kurio viduje yra pagamintas iš pasirinkto aliuminio folija audinio, kuris pasižymi gera šilumos rezultatus.

*4. Didelės talpos erdvės dizaino, lengvai gali turėti kūdikio dienos poreikius, pvz., pieno milteliai, buteliai, vystyklai, kūdikių seilinukai, rankšluosčiai, servetėlės, drabužiai ir kt.

*5. Atgal paslėptas kišenėje dizainas gali laikyti raktų, piniginės ir kitų smulkių daiktų ir bagažo šoninių kišenių gali laikyti audinių, skėtis, vandens buteliai, ir kt.

Komplektą Sudaro:

1 x Vystyklų Krepšys(su putų čiužinys)

Žymos: vyrų kasdieninės rankinės, didelis diapper krepšys, kūdikių sveikatos priežiūros rinkinys, kūdikių cradl, pečių maišą, tous vystyklų krepšys, priedų kelionė, luggag krepšys, mezgimo vystyklų dangtis, dizainas vystyklų krepšys.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Laikymo Krepšiai
spalva žalia ruda juoda
Medžiaga Oxford Medžiaga

Parašykite savo atsiliepimą!

Multi-purpose Vystyklų Krepšys Didelės Talpos Nešiojamų Kelionių Kūdikio Krepšys Retrachable Bassinet ir Keitimas Stotis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai