Valentino Dieną Gnome Pliušinis Lėlės Rankų darbo Papuošalai švedijos Tomte Valentino Dienos Stalo Ornamentas Valentino Pateikti

Nauja

€2.55

77998 Atostogų Lėlės

Savybės:

❥[PUIKI VALENTINO DIENOS DOVANA] --- Pone Gnome ir Ponia Gnome puikus plinta Valentino nuotaiką, teikiantis laimę.Puikiai tinka Valentino dovana šeima ir draugai ar kažkas, kad renka gnome, jie bus meilė šių vaikinai!

❥[ŽAVINGA BE NAMŲ DEKORO] --- Įdėti jį į įėjimo, pagal Valentino diena medis su juo.Jis bus švenčių, be savo lentynos & stalo ir namų puošybai.

❥[ASPEKTAS & MEDŽIAGA] --- Bendable laido skrybėlę, 15 colių aukštas iš apačios į viršų skrybėlę po eikvoti.Ilga balta barzda ir wodden nosies, ilgos kojos, galima nustatyti įvairius kelia ekranas.

❥[2021 NAUJAS STILIUS] --- yra meilė širdyje ant kiekvieno gnome lėlės kepurę,tai būtų šventiniai be savo stalo ir namų dekoravimui Valentino Dienos, Naujus Metus ir kitas šventes.

Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė+Pūkas+Pliušinis Dydis:kaip paveikslėlyje parodyta Dviejų stilių: Berniukas ar Mergaitė(neprivaloma) Kiekis: 1 Vnt

Pastaba: Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Komplektą sudaro: 1 x Valentino Diena Gnome Lėlės

Žymos: 3 velykų apdaila, dovana valentino, skalbiniai, stalo lape, gnome noel, knygos, stalo dekoras, gnome skandinavijos, sankt valentin, moai, vestuvių dekoravimas palapinė, eid lentelė.

Modelio Numeris Valentino Dieną Gnome Lėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Vestuvės
Medžiaga Medvilnė+Pūkas+Pliušas
modelis Animacinių Filmų Pav.
Kiekis 1 Vnt
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Parašykite savo atsiliepimą!

Valentino Dieną Gnome Pliušinis Lėlės Rankų darbo Papuošalai švedijos Tomte Valentino Dienos Stalo Ornamentas Valentino Pateikti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai