Sanlutoz Vasaros Princesė Kūdikių Berniukų, Mergaičių Bodysuits Medvilnės Kūdikių Drabužiai Gėlių Kūdikių Drabužiai Mielas

Nauja

€2.90

Sanlutoz Vasaros Princesė Kūdikių Berniukų, Mergaičių Bodysuits Medvilnės Kūdikių Drabužiai Gėlių Kūdikių Drabužiai Mielas Gamintojas: Sanlutoz Prekės Nr.:BRS9035-S Medžiaga: 100% Medvilnė Sezonas: Ruduo, Vasara, Pavasaris Žanras: O-kaklo ir mielas įprotis, kūdikių Priežiūros nurodymai: skalbimo mašinai ; Kietas Geležies ; Lengvas procesas, jei sausas valymas, nenaudokite baliklio ; nėra būgniniai sausas, Dydis 0-6m Ilgis 40(cm) Krūtinė 50(cm) 6-12m Ilgis 42(cm) Krūtinė 54(cm) 12-18m, Ilgis 45(cm) Krūtinė 58(cm) 18-24m Ilgis 47(cm) Krūtinė 62(cm) 2-3 metų Trukmės 50(cm) Krūtinė 66(cm) * Dydis matavimai gali būti 1-3 cm skirtumas. * Įvairių mašinų ekranai gali atsirasti spalvos skirtumas. * Pastaba: Visi spaudiniai yra rankomis dažyti.Modelis gali būti šiek tiek skirtingas kiekvienoje audiniu.

Sanlutoz skirtas tam, kad patogiau ir saugiau drabužius mūsų kūdikiams ir vaikams.Visi švieži dizaino pridėti daugiau happniess vaikystėje.Mes patikimi motinų iš viso pasaulio.Įvairiais metų laikais, Sanlutoz naudoja tinkamų audinių, spalvų ir apdailos, kad sukurti įvairių stilių.Mes augti su kūdikiams ir vaikams su minkšto audinio, gražus pjovimo ir unikalus dizainas.

Mes atnaujinti naują informaciją apie Sanlutoz!Laimingas klientai bus net gauti dovanų iš jav!Ateiti ir pasidalinti savo istorijomis apie Sanlutoz su mumis!Įkelti nuotraukos ir komentarai yra laukiami!Prašome sekite mus!

Žymos: tūkstantmetis, badysuit, 60uf, s551l, air3, md101, f553m, winstar, rlc, tm2.

Vasarą Kūdikis Bodysuits Princesė Kūdikių Drabužiai Mergaitėms
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas Sanlutoz
Stilius Mados
Apykaklės O-Kaklo
Medvilnės Kūdikių Drabužiai Unisex Naujagimio Berniukai Bodysuits
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris BRS9035-S
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Elemento Tipas Bodysuits
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Gėlių
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius 25-36m

Parašykite savo atsiliepimą!

Sanlutoz Vasaros Princesė Kūdikių Berniukų, Mergaičių Bodysuits Medvilnės Kūdikių Drabužiai Gėlių Kūdikių Drabužiai Mielas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai