Magija Bandana Kaukolės Skeletas Neck Gaiter Žiemą Šilčiau Vilnos Vamzdinės Šalikas Vamzdelis, Kaukė Shield Pusę Veido Padengti Šalikai Vyrams Moterims

Nauja

€4.15

Neck Gaiter Bandana Šalikai Pusę Veido Padengti

MULTI NAUDOTI – Tiktų įvairioms progoms: kai kuriuos žmones, kurie, pavyzdžiui, lauko sporto , tai kaklo šilčiau tinka.Puikiai tinka slidinėjimas, snieglenčių sportas, jojimo, bėgimo, žvejybos ar kada daryti, kai darbas dėl šalto oro.Laikyti šiltai ir užrakinti temperatūra.

KOKYBIŠKOS KONSTRUKCIJOS, Skirtingai nuo kitų pirmaujančių markių, mūsų unikalaus dizaino veiklos rezultatai geresni nei konkurencijos būdami vietoje per nosį, net per sunkus veikla.

Pagrindinės SAVYBĖS - Pagaminti iš plonos-lengvas ir orui, drėgmei wicking poliesterio mikropluošto, šių minkštas, sklandžiai ir tampus kaklo getrai yra skirtos atkreipti toli prakaitas greitai.

DAUGIAFUNKCINIS – Tai aukštos kokybės ir patogus galvos apdangalai taip pat yra labai universalus ir suteikia apsaugą nuo vėjo, dulkių, purvo, smėlio, klaidas ir vabzdžių.Su daugiau nei 15 skirtingų nešiojami funkcijos, jie turi daug papildomų naudoja: kaklo šilčiau, kepuraitė, kaukolė dangtelis, juodos spalvos juosta ant galvos, vamzdis šalikas, dažasvydis, šalmo apvalkalas arba kariniams tikslams, pavadinimas kelias.

Techniniai duomenys:

+ Galimos Spalvos: Įvairūs 3D Spausdinimo Modelius. (Kaip nuotraukose parodyta)

+ Matmenys: Maždaug 24CM*28CM

+ Priežiūros Nurodymai: skalbimo mašinai, šalta, pakabinti sausa (ne mašina, sausi)

Šiltas ir minkštas medžiaga: Šis neck gaiter yra pagaminti iš super minkštos polar fleece, ji teikia aukštos kokybės orui, dengimas, colorfast, ne-dirgina odą.

Ekologiška rašalas yra spausdinamas ant audinio terminio perdavimo technologija, struktūra yra aiškesnė, neišblunka, ir negadina odos.Yra unikalus lenktas dizainas priešais bandana.

Ypatingas ir puikus dizainas: Priėmė adavanced technologijos, puikus seminaras, keturių adatos šešis eilutes.Padaryti kaklo šilčiau patvaresni, jį naudoti ilgesnį laiką.Gali likti formos gerai, ir nemanau, kad išnyks.

RM3408898369699035

Žymos: bandana vyrai, knitt šalikas vyrams, šilko šalikas, triukui, bandana lankelis, veidui suaugusiems, backapcks, gaiter žygis, veido skydas, 125 bakas.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Poliesteris
Tinkamas Snieglenčių Sportas, Airsoft Dažasvydis, Medžioklė, Taktinio Mokymo, Dviračių Sportas
Sezonas Rudenį, Žiemą
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex, Vyrus, Moteris, Vyras, Moteris
Taikoma Slidinėjimas, Motociklų, Veikia, Dviračiais, Trekas, Kalnų Laipiojimo
Modelio Tipas Animacinių filmų
Kaklaskarės Tipo žiedas
Elementų Tipas Karinės Taktikos, CS, Wargame, Swat, Žvejybos, Iš
Elemento Tipas Šalikai
Šalikai Ilgis <60cm
Funkcija Vėjo,Kvėpuojanti,Anti-UV,Quick Dry
Modelio Numeris AX-G-209-216
Options2 Galvos Apdangalai, Lankelis, Vamzdis Šalikas, Šalmo Įdėklas, Pirate Hat
Stilius Mados
Prekės Pavadinimas Žiemą šilčiau Šalikas
Dydis 24CMx28CM (9.4''x11

Parašykite savo atsiliepimą!

Magija Bandana Kaukolės Skeletas Neck Gaiter Žiemą Šilčiau Vilnos Vamzdinės Šalikas Vamzdelis, Kaukė Shield Pusę Veido Padengti Šalikai Vyrams Moterims

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai