AC13013 Plieno Toe Darbo Avalynė Vyrams lengvas apsauginiai Batai Breakproof Ir Naftos atsparios apsauginė Avalynė, darbo Saugos

Nauja

€19.93

Produkto Informacija

Prašome patvirtinkite, dydį, prieš pateikdamas užsakymą, nes skirtingos šalys turi skirtingus standartus, prašome pasirinkti dydį batų pagal ilgį faktinių pėsčiomis.

Produktų Nuotraukos

Gamybos Procesas

Prekybos Pastabos

1. Kai yra jį išsiųsti?

Mes išsiūsime prekes, kaip įmanoma greičiau.Laivybos procesą, priklauso nuo laiko, kad mūsų klientas faktiškai sumokėjo už prekes.Prašome patalpinti jūsų užsakymą ir užbaigti procesą, gauti savo mėgstamus batus laiku.

2. Yra batų nusipirkau jūsų parduotuvėje garantuoti?

Taip, Jei prekės yra pažeistos, arba bet kokių kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo produktų pristatymo ir pasirašyti paketą.Jei reikia prašome siųsti mums savo nuotrauką arba video pažeistas produkto.

3. Yra batų dydis per didelis ar per mažas?

Mes turime įvairių batų dydžių.Įsitikinkite, kad pasirinkti tinkamą dydį, kad tinka jums.

4. Yra spalvų skirtumas nuotraukoje batus?

Nuotraukas visi mūsų produktai yra profesionalių fotografų.Dėl nuokrypis šviesos ir kitų fotografavimo sąlygų, bus tam tikra spalva skirtumas tarp produktų ir nuotraukas.Tai neišvengiama, tačiau vaizdai yra paimti prie paskyros, o galutinis vaizdas yra taikomos konkrečiam produktui.

Apie Siuntos

Mes išsiūsime jūsų batai iš karto po sėkmingo apmokėjimo!Jei jums reikia kitų laivybos galimybių,prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.Dėl naujų rusijos post politikos,rusų pirkėjas reikia palikti visą vardą, kai užsakymą,arba dar jūs negalite gauti paketą iš " post office sėkmingai.

Prašome laikyti telefoną atidaryti po sklype yra išduotas, siekiant išvengti muitinės susisiekti su gavėju.Jei muitinė sulaiko sklypas, prašome susisiekti su mumis laiku, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Apie Grąžinimą

Jei ji yra produkto kokybė, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes jums grąžinti pinigus ar išsiimti naują pakuotę.

Grįžti į produktų reikalauja išsaugoti pradinės sąlygos ir neturės įtakos antrojo parduoti, o pirkėjas bus atsakinga už lėšų grąžinimą.

Apie Atsiliepimą

Mes laukiame jūsų teigiamas penkių žvaigždučių atsiliepimus, kurie padės mums padaryti geriau.

Jei nesate patenkinti gautomis prekėmis, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes išspręsti jūsų problemą ir žinote, kad esate patenkintas.

Žymos: darbo batai saugos plieno toe bateliai vyras, kinijos naftos, Aliejus, apsauginiai batai saugus, travail, batų darbo, vyras peil darbo batai, saugus vandens batai, žmogaus saugos batų, šviestuvas exterieure.

Viduje medžiaga Aukštos kokybės audinio
Produkto pavadinimas Darbo (Saugos Batų
Pado medžiaga Dvejopo Tankio PU Įpurškimo Vienintelis
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Modelio Numeris PG210
Pirštas PLIENO
Stilius Darbo ir Laisvalaikio
Dydis 36-46
PareigosPotvynių prevencijos ,Kovos su pradurta
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas

Parašykite savo atsiliepimą!

AC13013 Plieno Toe Darbo Avalynė Vyrams lengvas apsauginiai Batai Breakproof Ir Naftos atsparios apsauginė Avalynė, darbo Saugos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai