2x1.5m Širdies Varveklis Užuolaidų Šviesos 124 LED Atostogų Žiburiai Kalėdų 34 Drugelis LED String Pasakų Žibintai, Vestuvių Dekoravimas

Nauja

€8.34

2x1.5m Širdies Varveklis Užuolaidų Šviesos 124 LED Atostogų Žiburiai Kalėdų 34 Drugelis LED String Pasakų Žibintai, Vestuvių Dekoravimas

PS: Kai šviesos yra naudoti lauke, prašome apsaugoti elektros energijos tiekimo ir valdytojas iš vandens, prailginti jo tarnavimo laiką.

Prekės Specifiškumo katijonų:

LED kiekis: 124LED, Drugelis kiekis:34

LED eilutė: 16pcs sekas

Spalva: Šalta Balta /Violetinė/ Šilta balta

Įėjimo įtampa: 220V Tik

Pereiti valdytojas: 8 rūšių rūšių Derinys inwaves eilės slo glo vejasi/flash lėtai išnyks šmėžavimas nuolat apie

kištuką įjunkite į duomenų valdytojas: 60cm

Dydis:2M(6.6 ft)* 1,5 M(5ft) 124LED

Coppery viela+Plastikinis dangtis

Pastabos: ES, AUSTRALIJA, JK ar JAV, kištukas yra jūsų pasirinkimas.Jei turite klausimų dėl mokėjimo, pristatymo ar kita, prašome leiskite man žinoti.

Ne specifikacijoms:

1. Nors daugelis iš mūsų šviesos gali būti naudojamos lauke pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis, tai vis dar svarbu apsaugoti elektros energijos tiekimo ir valdytojas, ypač lietaus ar sniego.

2. Maitinimo įtampa leidžiama svyruoti nuo +10% iki -10%.Kitaip, šviesa būtų sutrumpinti savo gyvenimą, net unlighted arba išdaga.

3. Dėl skirtingų vaizdo efektų iš skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip paveikslėlyje parodyta čia.

4. Yra tiek daug led lempos vientisi led užuolaidų šviesos.Todėl yra logiška, kad 1-2 led lempos neveikia.

Pristatymas Duomenys: 1. Prekės bus pristatomos per 1-3 darbo dienas nuo užsakymo apmokėjimo patikrinti. 2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga, kai jūs pateikiate užsakymą.Mes nesame atsakingi už prarastą sklypo sukelia klaidingą ar nepristatyti adresą. 3. Mes laivas prekės per Epacket, China post, www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas, UPS, FedEx ar Privačios linijos. 4. Kiekvienas sklypas turi savo sekimo numerį, pasiekti dauguma šalių per 7-15 dienų UPS/FedEx, 15-60 dienų Kinija Paštu.Pristatymo laikas gali skirtis, atostogų metu ar sezono metu. 6. Jei esate iš Čilės ar Argentinos ir pasirinkti UPS ar FedEx laivybos metodas, jūs turite pateikti VĖŽIOSE numeris arba CUIT numerį.Jei ne, mes negalime pristatyti užsakymą.Nemokamas Pristatymas: 1. Žemiau 2KG nemokamas pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti, UPS ar Fedex. 2.Mes nesame atsakingi už vėlavimą pristatyti, kad yra nenugalimos Jėgos arba Logistikos Paslaugos. 3.Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.mes norėtume offfer kai kurių dokumentų, kurie padėtų muitinės formalumų.

Grąžinimo Politika: 1. Jei gavote brokuotą prekę, prašome susisiekti su mumis pakeisti arba grąžinti dėl kompensacijos 7 dienas po pristatymo data.Priešingu atveju, mes galime apsvarstyti elementą, buvo naudojamas, ir mes ne pasiūlyti grąžinti pinigus ar pakeisti. 2. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas. 3. Prašome grąžinti Sugedusį elementą per 30 dienų.po tarpusavio susitarimą, pardavėjas ar pirkėjas turi mokėti už laivybos kaina.

Parašas ir Atsiliepimų: 1. Po to, kai jūs pasirašyti sklypas, prašome spausti patvirtinimą, kad jūsų užsakymas dėl www.levandu-kalnelis.lt internete. 2. Jei jūs esate laimingas su produkto, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 Žvaigždėmis. 3. Jei turite kokių nors problemų su produkto, prašome susisiekti su mumis, visų pirma, www.levandu-kalnelis.lt TradeManager arba elektroniniu paštu, prieš paliekant Neutralus (3 žvaigždutės)&Neigiamas (1-2stars) atsiliepimus ar darbo ginčą.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Prašome tikime, kad padės jums išspręsti bet kokią problemą, bei suteiks jums malonų atsakymą.

Žymos: styginių lemputės, angel pagalvė, drugelis lazerio šviesa, drugelis lempos, line led varveklis, yi šviesus pen diamond tapyba, lempos gulbė, širdies lempos, sukamasis šviesos drugelis, širdies led.

Ilgis 200cm
Vadovo Numeris 151-200 vadovas
Modelio Numeris Yi-2bc-124
Kištuko Tipas ES Plug
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Kištuko Uodegos No
Yra Pritemdomi No
Įtampa Other
Garantija 1 mėnesio
Muzika NĖRA
Maitinimo Šaltinis AC
spalva Kita
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Proga Gyvenamasis Kambarys
Pagrindo Tipas Kita
Savybės Šviesus, Gražus ir Aplinkos
Baterijos Tipas Kita
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas YEMTCLR
Šventės Pavadinimas Valentie Diena
Sertifikavimo ce
Apšvietimo Atstumas 1-5m

Parašykite savo atsiliepimą!

2x1.5m Širdies Varveklis Užuolaidų Šviesos 124 LED Atostogų Žiburiai Kalėdų 34 Drugelis LED String Pasakų Žibintai, Vestuvių Dekoravimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai