Reguliuojamas Sodo Prijuostė Sodo Įrankiai, Sandėliavimo Prijuostė Meno Rankovių Toolkit Prijuostė Oksfordo Darbo Prijuostė Multi Įrankis Kišenės

Nauja

€7.71

Reguliuojamas Sodo Prijuostė Sodo Įrankiai, Sandėliavimo Prijuostė Meno Rankovių Toolkit Prijuostė Oksfordo Darbo Prijuostė Multi Įrankis Kišenes, Vyrams, Moterims

28270

Savybės:

Multi-funkcija Prijuostė su Kišenėmis:Supakuotas su 11 kišenės ir 2 kilpos suteikia jums greitą prieigą erdvėje turėti ir didelių, ir mažų daiktų, iš sunkiojo plaktukai, kad spalvoti pieštukai.

Kolekcininkas Savo Mussy Įrankiai:Daug patvarus kišenių, turėti savo įrankius, nagai, pieštukai, ir telefonu.Dvigubo sluoksnio plaktukas kilpa, su antrinio kontūro įrankių su mažesnio skersmens.

Reguliuojamas petnešėlėmis:Darbo prijuostė su lanksčiai reguliuojamas sklendėmis, tinka asmuo nuo S iki XXXL tiek vyrams, tiek moterims.Yra du pečių diržai ir du dirželiai.Kai ji pakoreguoti savo tilptų, dirželiai likti gerai ant jūsų kūno, ir atsižvelgiant jį išjungti greitai.

Puiki Dovana Prijuostė Apdaila Darbo:Rankų darbo iš drobės.Du kartus seamed medienos apdirbimo prijuostė su galios susiuvimo ir ilgiau truks.Pasirinkdami mūsų daugiafunkcinė prijuostė kaip puiki dovana, ir padėti jam/jai naudai.

Platus:Tai gali būti jūsų įrankis prijuostė, stalių, prijuostė, parduotuvė, prijuostė, stalių, prijuostė, sodas, prijuostė, seminaras, prijuostės, darbo smock, medienos apdirbimo, prijuostė, darbo prijuostė ir kt.

Naudoti Metodai:

Labai lengvai gauti ir išjungti.

Tiesiog reguliuoti petnešėlių, todėl prijuostė yra aptemptas nuo jūsų priekyje ir šonuose.Reguliuojamas, kad tilptų įvairių dydžių, tiek vyrams, tiek moterims.

Tiesiog slydimo jį virš galvos, tada viskas ko jums reikia yra sagtis, tai pradžioje savo darbo sesija ir tada unbuckle ji ir shrug pabaigoje.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Drobė

Dydis:65 x 66cm(25.59 x 25.98 colių)

Pakuotės Turinys :

1 × Prijuostė Kolektorius

Žymos: priemonė paprasta prijuostė, kavinė vienodas prijuostė, nissan vanette, prijuostė virtuvės, oksfordo batų, sodo paukštidę saugojimas, plaukų pjovimo aprengti, meno prijuostė "pasidaryk pats", multitul, qlf.

Stilius Trumpai
Modelio Numeris Plaukų Dažymas Cape
Medžiaga Oxford Medžiaga
8 kappers benodigdheden,plaukų salonas
Klasifikacija Rankovių Prijuostė
4 kirpykla priedai
Naudoti Santechnikos
6 Šukuosena, aksesuarai
1 Kirpykla šalikas
2 Kirpykla, priedai
5 Rankovių Prijuostė
Tipas Plaukų Pjovimo Apsiaustą, Skėtį
10 Darbo Prijuostė
7 Kirpykla, priedai
3 Kirpykla Žaliojo Suknelė Medžiaga
9 Plaukų priežiūros Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Reguliuojamas Sodo Prijuostė Sodo Įrankiai, Sandėliavimo Prijuostė Meno Rankovių Toolkit Prijuostė Oksfordo Darbo Prijuostė Multi Įrankis Kišenės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai