Asmeninį Stalčių Kartono Dovanų Dėžutėje Hot Pink Popieriaus Papuošalų Dėžutė Mažųjų Jewerly Pakuotės, Auskarai, Karoliai, Apyrankės Ekranas

Nauja

€21.21

Kartono Stalčių Papuošalų, Dovanų Dėžutėje

♥️Elemento tipas: kartonas stalčių dovanų dėžutė su juoda kempinė

♥️Medžiagos: Popierius, kartonas

♥️Dydis:

5cmx5cmx3.5cm/1.97x1.97x1.37inch

7cmx9cmx3cm/2.75x3.53x1.17inch

9cmx9cmx3.2cm/3.53x3.53x1.25inch

10cmx10cmx3.5cm/3.93x3.93x1.37inch

♥️Gali asmeninį Logotipą, Spausdinti Parduotuvė Pavadinimą, Logotipą, bet jums reikia papildomai mokėti, rankinių spausdinimo mokestis.

♥️Spausdinimo Spalva: Sidabro/Aukso

♥️Pakuotė:apima Tik 24Pcs Dėžės su juoda kempinė(Juostelės ir kiti apdailos neįeina į šį punktą)

MOKĖJIMO

♥️mes priimame Aliay, vakarų sąjunga, tt, visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo.

♥️mokėjimo turi bemade per 3days nuo užsakymo. ♥️jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti atlikti per 3days.

VEŽIMAS

♥️Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas ♥️laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

♥️Paketą, per USD$5 mes atsiųsime Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ir kai kurių šalių, mes taip pat galės siųsti iki epacket.

♥️Mes atsiųsime paketą, per 3days kai mes gauti kliento užsakymo išskyrus custom tvarka.

APIE MUS

♥️Šiuo metu mes specializuojamės užsakymą bet kokio stiliaus/dydis/medžiaga/spalva.....papuošalai, krepšiai ir dėžės. ♥️Mes vertiname kiekvieno kliento, taip pat didmeninių klientų. ♥️Mūsų gamykla ir bendrovė yra įsikūręs Yiwu, didžiausias nedidelių prekių rinkoje Kinijoje. ♥️Mes siūlome savo klientams nuostabi taupymo, palyginti su kainomis siūlo tradicinius mažmenininkus už panašių ar tapačių produktų. ♥️Mes teikiame gimtoji kalbančių klientų aptarnavimo anglų, prancūzų ir Kinų.

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.

Pasiūlymą Su Pasitikėjimu!

Žymos: boho papuošalų dėžutė, jewerly organizatorius saugojimas, apyrankė turėtojas, jewely box pakuotė, pašto dėžutė pakuotė, jewlry box pakuotė, sumaišykite sausainių dėžutę, paklode užtrauktukas, dovanų dėžutė, transportin mažą dėžutę.

Prekės Skersmuo 0cm
Modelio Numeris HZ553
Elemento Aukštis 3cm
Medžiaga Popierius
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Savybės popieriaus langelį
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Elemento Ilgio 5cm
Prekės Svoris 15g
Elemento Plotis 5cm
Prekės Pavadinimas weikende
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Dovanų Dėžutės

Parašykite savo atsiliepimą!

Asmeninį Stalčių Kartono Dovanų Dėžutėje Hot Pink Popieriaus Papuošalų Dėžutė Mažųjų Jewerly Pakuotės, Auskarai, Karoliai, Apyrankės Ekranas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai