Raudona Drožyba Mechanica Vertus Vėjo Kišenėje Žiūrėti Grandinės, Dvigubo Atidaryti Veido Tourbillon Savarankiškai Vėjo Laikrodžiai Vyrams 2019 Naujas Vyrų Laikrodis Dovanos

Nauja

€31.12

Aprašymas:

Specialios Konstrukcijos: Specialios tourbillon dizainas, saulės, mėnulio fazė funkcija rinkimo ir Romėniški skaitmenys ekrane, kai kuriuos specialius modelius ir žodžius, už tai, kuri yra nuostabi.

Geros Kokybės: 100% brand new puikios apdailos, tikslus mechaninis judėjimas.Elegantiškas retro gryno vario atveju ilgos grandinės, geras touch jausmas.

Baterija Nereikia: nereikia naudoti baterija, tourbillon mechaninis judėjimas.Prašome laikyti atokiau nuo magnetas vengti jį sustabdyti darbo.

Mados aksesuarai: Patraukli derliaus dizainas, unikalus ryšys, įtraukti paneigti, stiliaus ir klasės į savo kasdienį gyvenimą ir mados, "į Akį" ne kostiumas, liemenė, kelnės ar suknelė ponai ar ponios.

Puikus Pasirinkimas: Puiki dovana savo meilužio ir šeimos ar sau, geriausias Tėvo diena, Motinos diena dovana, puikios Kalėdų dovanos, Gimtadienio dovana, Vestuvių dovana ir pan.

Savybės:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Judėjimas: Automatinė-savarankiškai likvidavimo

Skersmuo: Apie 5 cm

Storis: Apie 2,3 cm

Bendras Ilgis Grandinės: Apie 30cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kišenėje Žiūrėti

1 x Grandinės

Žymos: vyrai kišenėje žiūrėti, raudona žiūrėti moteris, laikrodis kišenėje, diverwatch, daniel velingtonas, lentelėje skaitmeninis laikrodis, oumashi žiūrėti, naviforce 9182, rolex plieno, tiksli skaitmeninė stalo laikrodis.

Surinkite Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Bezel Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Surinkite Ekranas ANALOGAS
Ciferblato Skersmuo 5cm
Prekės Pavadinimas YISUYA
Stilius Antikvariniai
Elemento Tipas Kišenėje & Fob Laikrodžiai
Lytis Unisex
sąlyga Naujas su žymės
Byloje Formos ROUND
Bezel Funkcija Stacionarių
Funkcija vario atveju
Judėjimas Mechaninė Vertus Vėjas
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Modelio Numeris P2171C

Parašykite savo atsiliepimą!

Raudona Drožyba Mechanica Vertus Vėjo Kišenėje Žiūrėti Grandinės, Dvigubo Atidaryti Veido Tourbillon Savarankiškai Vėjo Laikrodžiai Vyrams 2019 Naujas Vyrų Laikrodis Dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai