2vnt Kardaninė guolių 25x63 dydis sraigto veleno mova automobilių dalys centras kryžiaus guolių thermostable automobilių universalus bendras

Nauja

€24.07

Kardaninė guolių 25x63 dydis sraigto veleno mova automobilių dalys centras kryžiaus guolių thermostable automobilių universalus bendras

Pakuotės:2vnt/pak

Universalus bendras skirtas flex bendras automobilio variklis su varomosios ašies per pusašis.Ji yra dviejų tarpusavyje statmenų ašių, ritininiai guoliai, remti ir diegti universal-bendro stalo.

Jie yra pagaminti iš aukštos nelegiruotojo plieno su nauja up-to-date įranga.

U-Bendras su pagalba, kardaninė pavara jungiasi, pavarų dėžė galinės ašies ratai dauguma galinio rato vairuoti transporto priemones.U-Sąnarių sujungti du ar daugiau kotų, kurie ne kitaip linijos, tačiau susikerta taške.Tipinės konfigūracijos naudoja du "U", "s", susijusios su "kryžiaus".

Naudojimo:

1. Guolių turėtų būti laikomos vėdinamoje, sausoje, ne korozinių dujų, kai santykinis nuolankumas yra ne daugiau kaip 60%, guolių, kurie buvo saugomi ilgą laiką, jie turi rūdžių reguliariai (ne daugiau nei metus).

2. Montuojant guolis, sunku įrankiai neturėtų būti naudojami, kad pasiektų tiesiogiai, spaudimo neturėtų praeiti geležinkelių elementas, pagalbiniai įrankiai, kurių net spaudimas turėtų būti naudojamas įdiegti guolių.Jei apribojimas yra per didelis, guolių turėtų būti šildoma, naftos 90 iki 100 Celsijaus laipsnių, tada galima montuoti iš karto.

3. Sankabos atleidimo guolių ir sandarinimo guolis buvo užpildyti su tepalu, todėl jiems reikia ne kliringo instaliuojant ir naudojant.Išvengti ne reiškia, aliejus, kepimo, ar kitų šildymo.

4. Naudojant guolis, ten turėtų būti geros tepimo ir sandarinimo dulkėms prietaisą ir patikrinkite, ar darbą valstybės reguliariai.

5. Visos aukščiau nurodytos sąlygos turi būti skiriamas dėmesys, nes tai turės įtakos guolio tikslumo ir paslaugų gyvenimą.

Žymos: kryžiaus bendras, kardaninė kryžius, cv, diskinio pjūklo velenas, kompleksinio paramos, kryžiaus bendros universalios, lokys kryžius, diskinis pjūklas variklis, apskrito veleno, kryžiaus veleno.

Sertifikavimo CE
Formos Paprastas apvalus stilius
Modelio Numeris Universalus Bendras
Prašymas Auto Dalis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SANNO

Parašykite savo atsiliepimą!

2vnt Kardaninė guolių 25x63 dydis sraigto veleno mova automobilių dalys centras kryžiaus guolių thermostable automobilių universalus bendras

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai