Mini Dviračių Didelio stiprumo Plastiko Siurblys Su Slėgio Daviklis 120 PSI Vertus Dviračių Siurblys Presta ir Schrader Kamuolys Kelių MTB Siurblys

Nauja

€7.20

Mini Dviračių Didelio stiprumo Plastiko Siurblys Su Slėgio Daviklis 120 PSI Vertus Dviračių Siurblys Presta ir Schrader Kamuolys Kelių MTB Siurblys Featur es:

1.KOMPAKTIŠKAS & MINI DIZAINAS: Lengvas ir lengvai atlikti,siurblys yra tvirtas, atsparus vandeniui, anti-rust, patvarus.

2.PRESTA IR SCHRADER VOŽTUVAI SUDERINAMA: vamzdis yra suderinamas su Presta ir Schrader burną, nereikia vožtuvo keitimas, puikus mini bike siurblys, skirtas tiek road arba kalnų dviračiai ryšius ir leidžia stora antspaudą su oro nuotėkio.

3.LENGVAS ĮDIEGIMAS ir VEIKIMAS: Dviračiu Siurblys Pripūtimo gali būti lengvai įdiegtas ant dviračio laikiklis montuoti ir dirželiu, kuris taip pat taupo energiją su oro matuoklio žymės vidinio oro slėgio tiksliai infliacija.

4.PLAČIAI TAIKYTI: Jis ateina su adata vožtuvas, taip pat galite siurblio jūsų futbolo ar krepšinio, praktiška naudoti, lengvas ir nešiojamų witn kompaktiško dydžio, lengva, kurių reikia imtis.Techniniai duomenys:

Elemento tipas:Dviračiu siurblys

Spalva:skiedra,raudona,mėlyna,juoda,geltona

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Standartinis Oro Slėgis: 88PSI / 6BAR

Didžiausias Slėgis: 120PSI

Ilgis: Apie. 19.5 cm / 7.68 į

Oro Matuoklis Skersmuo: Apytiksl. 4cm / per 1.57

Svoris: Apytiksl. 135g Paketų Sąrašą:

1 x Dviratį Siurblys

1 x Mount Laikiklis

1 x Dirželis

1 x Vamzdis

1 x Krepšinio Vožtuvas

Žymos: horo akis "keychain", mini siurblys skirtas dažų, žemas triukšmo dulkių siurblys, dragon audinys, kuprinė lietpaltis, metal gear marškinėliai, husqvarna siurblys, diapazonas aukšto slėgio siurblys, vamzdynų aukšto slėgio siurblys, indukcijos siurblys, aukšto slėgio.

Medžiaga Aliuminio Lydinys
Maksimalus slėgis 120psi
Ilgis Approx. 19.5cm / 7.68in
Svoris Approx. 135g
Oro grauge skersmuo maždaug. 4cm / per 1.57
Elemento Tipas dviračių siurblys
Standartinis oro slėgis 88PSI/6BAR

Parašykite savo atsiliepimą!

Mini Dviračių Didelio stiprumo Plastiko Siurblys Su Slėgio Daviklis 120 PSI Vertus Dviračių Siurblys Presta ir Schrader Kamuolys Kelių MTB Siurblys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai