Šiuolaikinių LED Juodos/aukso spalvos pakabukas žiburiai gyvenimo kambario, miegamasis Šiaurės pakabos rungtynių priedai veltiniams, vilna lempa namuose

Nauja

€16.45

Juoda balta rėmas, led sieniniai šviestuvai, valgomasis, kambarys lempos šiuolaikinės nuotolinio valdymo apšvietimo blizgesio derliaus priedai veltiniams, vilna lempa abajur dero

Skelbimas:

1. Šaltai Balta / Šiltai Balta --- Ne distancinis Valdymas,Tik viena spalva

2. Keičiama----- Su Nuotolinio Valdymo pultelį (galima reguliuoti šviesos spalva šalta balta šilta balta, ir gali reguliuoti ryškumą nuo silpno iki stipraus)

3. Įtampa: 110v/120V/130V/220V/230V/240V Visi gali naudoti

Laiške pirkėjas iš mūsų parduotuvės:

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą ir pavardę teisingai, taip, kad gali gauti prekes laiku;

2. Visi daiktai bus išvežti į 2-7days kai užsakymo išmokos buvo confrimed, anksčiau mokate, tuo greičiau jums bus gauti elementą.

3. Online nemokamai laivybos kaina tik apima gaminio savikaina ir pasiuntinių nemokamai.nėra jokių mokesčių ar muitinės formalumų mokestis, dėl kurio gali būti išieškoma pagal kliento šalyje.Mes stengiamės padėti jums gauti prekes, tačiau mes nesame atsakingi už tai.

4. Jei turite kokių nors klausimų, susijusių su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, ačiū!

Vežimas

1. .Mes daugiausia teikia Kinijos oro pašto poste pristatymo būdą ir Šiek tiek daugiau tinkamas pasirinkimas paštu.

2. Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

3. Prašome patikrinti, Laivybos ir Tvarkymo Mokestis prieš perkant.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas pristatymo adresą.Mes ne turėti, atsakingas už prarastas, sugadintas ar pavogtas paštu.Prašome atkreipti draudimo išvengti šių situacijų.Šeštadienis, sekmadienis & valstybinių Švenčių nėra prieinamas pristatymas.

Po pardavimo paslaugos

1. Kai gavote siuntinį, prašome atidaryti ir patikrinti jį prieš pasirašant.Nėra ženklas, jei prekės yra sugadintas, ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala sertifikatų".Priešingu atveju, mes neteikiame jokios garantijos ir grąžinimas, ačiū už supratimą!

2. Mieli Draugai, jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politika, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu kad pranešimas arba palikite mums savo elektroninio pašto adresą.mes atsakysime jums per 24 valandas.

Atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų, prašome palikti gerą grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų.

2. Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias grąžinti už mus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums padėti jums ją išspręsti.Mes suprantame jūsų jausmus ir bus stengiamės išspręsti jūsų problemą.

3. Mes siekiame teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimo.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be, prašydama padėti.

Žymos: angel pagalvė, stiklo šiaurės pakabukas šviesos, lempos svaigimas, užduotis žibintai, 1SE, lempa led, 3d dragon lempos, pakabukas šviesos cemente, led varžtas, alavo lubų šviesos.

Modelio Numeris 2055
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 abajur blizgesio blizgikliai liustra voras
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Garantija 2 Metai
Prašymas dinging kambario,svetainės,studijų kambarys,miegamasis
Funkcijos 2 šiuolaikinės pakabukas apšvietimas virtuvė
Pagrindo Tipas Pleišto
Apdaila Geležies
Kūno Spalva Juoda/Aukso
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas QILEJIA
Vieta Salonas
Funkcija 4 šviesos šviestuvai,lempos šviesą
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Įtampa 90-260V
Medžiaga Aliuminio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
funkcija 5 šviestuvas pakabukas apšvietimas
Jungiklio Tipas Neapima jungiklis
funkcija 3 šiuolaikinės apšvietimo šviestuvas lamparas
Lempų Gaubtų Spalvos Balta
Sertifikavimo CQC
Galia 36w 48w 60w 72w
Yra Pritemdomi Taip
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Technics Dažytos
Maitinimo Šaltinis AC

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiuolaikinių LED Juodos/aukso spalvos pakabukas žiburiai gyvenimo kambario, miegamasis Šiaurės pakabos rungtynių priedai veltiniams, vilna lempa namuose

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai