1pcs aukštos kokybės Nichamin Hydrodissection Kaniulė 25g oftalmologijos akis priemonė

Nauja

€9.73

APRAŠYMAS

Unikalus paplokščias patarimas leidžia geriau tinka uneder į kapsulės lapų tegul.

25G

Pardavus šį elementą, gali būti taikomos reglamento U. S. Maisto ir vaistų Administracijos ir valstybės ir savivaldybių reguliavimo agentūrų.Jei taip, neteikia pasiūlymo, apie šį elementą, nebent esate įgaliotas pirkėjui.Jei ši prekė taikoma FDA reglamento, aš patikrinti savo statusą kaip registruotas pirkėjas šios prekės prieš laivybos prekės.

Pristatymas

Laivybos Ekonomikos Express MUMS 8-14 Dienų 4-7 Dienas, Ne MUMS 9-20 Dienomis 5-8 Dienas

Apmokėjimas:

1. Mes priimame tik mokėjimo paypal.

2. Negavus mokėjimo per 7 darbo dienas po užsakymo, mes pasiliekame teisę anuliuoti sandorį.

Grįžta pakeitimo & grąžinti

Mes priimti deklaracijas per 14 dienų nuo prekės yra irgi gavo.Kaina apie prekes bus visiškai kompensuojamos.Tačiau grįžęs, laivybos mokestis nėra grąžinamas.Ačiū už jūsų supratimą.

Jei prekė yra nekokybiška ar sunaikinti siuntimo metu, mes galime keistis item jums.Arba tiesiog atsiųskite prekės atgal į jav.Mes grąžinsime jums, kai gavimo grąžinami sklypas.

Jei planuojate grąžinti prekes, turite būti tikri, kad jis niekada ir nebuvo panaudota, pakeista ir nėra dingusių daiktų.Originalioje pakuotėje, drabužių žymeklį ir sekimo numerį, turi-turėti elementus galite gauti grąžinamąją išmoką.Taigi, būkite atsargūs, o patikrinti visą informaciją apie prekes, prašome.

Pastaba: Panaudota arba pakeisti elementus, negali būti grąžinami.

Žymos: vandens dažų purškimo pistoletas, stiklo oftalmologijos, akių massag, chirurgijos prietaisai microsurgical, kaniulė liposuction, ip67 rgb, microlaryngeal chirurgijos prietaisai, alcoholmeter vyno, dažų purškimo pistoletas aukso, objektyvo oftalmologijos.

Dydis M
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Vokų Įrankis
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Prekės Pavadinimas QSWTITAN

Parašykite savo atsiliepimą!

1pcs aukštos kokybės Nichamin Hydrodissection Kaniulė 25g oftalmologijos akis priemonė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai