Cherry Mx Perjungti Originalus Žaidimų Klaviatūra, Mechaninė Klaviatūra Ruda Juoda Raudona Balta Aišku, Sidabro Slient Juoda Ruda Žalia Jungiklis

Nauja

€8.14

modname=ckeditor

3in jungiklis, Suderinamas su dviejų kojų, LED.

Automatinė klaviatūros yra apibrėžta jų jungikliai.

PASTABA:Skirtingų partijų jungikliai, padengti LOGOTIPAS gali turėti skirtumų, visi nauji ir originalūs.Prašome nesijaudinkite.

Vazoninių istorija Vyšnių

Vyšnių Corporation " buvo įkurta Jungtinėse amerikos valstijose 1953 metais ir pradėjo gaminti klaviatūras 1967 metais, todėl juos seniausių klaviatūros gamintojas pasaulyje, kad vis tiek verslui.Bendrovė buvo perkeltas į Vokietiją, 1967 ir nupirko ZF Friedrichshafen AG " 2008 m., bet klaviatūra ir mechaniniai jungikliai yra vis dar gaminamas pagal Cherry prekės ženklą.

Jų populiariausių linija jungikliai, Cherry MX serija, buvo įvestas apie 1985 m. Šie jungikliai paprastai nurodyti savo fizinę spalva, su kiekviena spalva, žymintis jungiklis s valdymo charakteristikas, nesvarbu, ar tai yra clicky, ar ji yra lytėjimo, ir, kiek jėgos reikia įjungti jungiklį į centi-Niutonų (kn) arba gramais (g).

Dabar, kad mes paaiškinti šiek tiek informacijos, mes galime pasižiūrėti jungikliai save – pradedant nuo keturių labiausiai paplitusių veislių.

Linijinis jungikliai

Linijinis jungikliai yra paprasčiausia operacija, juda tiesiai aukštyn ir žemyn, be jokių papildomų dotykowych ar garsiai paspaudę triukšmo – mes jums ateiti į šių sudėtingesnis jungikliai vėliau.Yra dviejų pagrindinių rūšių linijinis jungikliai – Juoda ir Raudona.

Cherry MX Juoda jungikliai buvo pristatytas 1984, todėl jie vienas vyresnio amžiaus Vyšnių jungikliai.Jie yra vidutinio arba aukšto lygio garso jėga, 60 kn, o tai reiškia, jie yra stiffest iš keturių labiausiai paplitusių Vyšnių jungikliai.Šie jungikliai yra naudojami pardavimo stočių, bet paprastai nėra laikomas idealiai tinka rašyti, dėl didelio jų svorius.Jie rado naudoti RTS vaizdo žaidimai, kur aukštas koeficientas gali išvengti netyčinių klavišų paspaudimų, kurie gali atsirasti dėl mažiau standus jungikliai.Stipresnis pavasarį taip pat reiškia, kad jie atšoka greičiau, tai reiškia, jie gali būti įjungiami gana greitai pakankamai jėgos, nors taip pat galite rasti nuovargio tampa daugiau faktorių nei su kitais jungikliai.

Priešingai, Cherry MX Raudona jungikliai buvo pristatytas tik 2008 m. ir yra paskutinių jungiklis turi būti sukurta bendrovė.Jie turi mažai garso jėga, 45 kn – susieta su Brown už mažiausia iš keturių labiausiai paplitusių jungikliai.Raudona jungikliai buvo parduodamas kaip žaidimų jungiklis su šviesos koeficientas leidžia labiau greito įjungimo, ir tampa vis labiau paplitęs žaidimų klaviatūros.

Lytėjimo, ne clicky jungikliai

Lytėjimo jungikliai pateikti, kaip rodo pavadinimas, papildomas dotykowych kaip pagrindinis actuates.Kaip jūs paspauskite klavišą žemyn, pastebima guzas kuri leidžia jums žinoti, kad jūsų klavišą paspauskite yra užregistruotas.

Populiariausias tipo lytėjimo, ne clicky jungiklis Cherry MX Ruda .Šis jungiklis buvo įvesta 1994 m. kaip speciali "ergo soft' perjungti, bet greitai tapo viena iš populiariausių jungikliai.Šiandien, dauguma iš Filco klaviatūros yra parduodami su Ruda jungikliai, kaip jungiklis yra geras middle-of-the-road variantas tinka rašyti ir žaidimų.Jie taip pat idealiai tinka rašyti biuro aplinkoje, kai clicky jungiklis gali erzinti kai kurie.

Lytėjimo, clicky jungikliai

Clicky jungikliai pridėti sąmoningai garsiau", spustelėkite " garso esamų apčiuopiamas guzas, todėl didesnis rašyti atsiliepimus.Tai leidžia lengviau žinoti, kad jūs paspauskite įjungimo tašką.Tai pasiekta sudėtingesnis mechanizmas, su mėlyna stūmoklį ir baltos slankiklį.Kai įjungimo taškas pasiekiamas, slider yra varomas į apačioje esantį mygtuką ir spustelėkite triukšmas.

Cherry MX Blue yra labiausiai paplitusi clicky jungiklį, ir buvo pirmoji prieinama Filco (klavišiniai), 2007 m. Mėlyna jungikliai yra palankios stenografistai dėl jų apčiuopiamas guzas ir spragtelėjimas, bet gali būti mažiau tinka žaidimų kaip koeficientas yra gana didelis – 50 kn – ir tai yra šiek tiek sunkiau, dukart bakstelėkite, kaip išleidimo taškas yra virš įjungimo tašką.Mėlyna jungikliai yra pastebimai garsiau nei kiti mechaniniai jungikliai, kurios jau yra garsiau nei guma olas, todėl šie jungikliai gali būti šiek tiek pavojingi glaudžiai darbo sąlygas.

Mažiau paplitęs Cherry MX jungikliai

O keturi jungikliai, išvardytų aukščiau, yra rasti didžioji dauguma mechaninių klaviatūrų su Vyšnių jungikliai, nemažai kitų variantų egzistuoja taip pat.Mes jums padengti šias trumpai.

Silent Raudonas (Rausvas) jungikliai yra tyliau variantai linijinis MX Raudonas jungiklis, su gumos gabaliukai viduje, kad sudrėkinti garso jungiklis grįžta į pradinę padėtį.Įjungus jėga išlieka 45 kn.

Greitis Sidabras yra sutrumpinta versija MX Raudona jungikliai, įjungiantys 1,2 mm vietoj 2mm ir kurių bendra kelionių 3.4 mm, palyginti su 4mm.

Žymos: tkl cherry mx raudona, klaviatūros mechan, apskritimo medžiagos, lqs žaidimų pelės, centras kepurės, blue cherry mx, klaviatūros keycap, keycap pbt, teclados mecanicos, neon cherry mx keycaps.

Sąsajos Tipas USB
Prašymas Numeris
Stilius Lazerinė Klaviatūra
Riešo Parama No
Tipas Laidiniu
Veikimo Stilius Mechaninė
Pakuotė Taip
Klaviatūra Standard 104 Klavišai
Modelio Numeris cherry mx jungiklis
Kalbos lietuvių
Kilmės KN(Kilmės)
Pilno Dydžio klaviatūra No
Ašies Kūno Prekės Vyšnių
Prekės Pavadinimas easysmx

Parašykite savo atsiliepimą!

Cherry Mx Perjungti Originalus Žaidimų Klaviatūra, Mechaninė Klaviatūra Ruda Juoda Raudona Balta Aišku, Sidabro Slient Juoda Ruda Žalia Jungiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai