1pc Netikrą Levandų Kabo Vainikas Plastikinis Modeliavimas Girliandą Levandų Kalėdų Vakarėlį Durų Ornamentu Dekoracija Priekyje Wed D2M3

Nauja

€2.93

Medžiaga:Plastikas+Pulkas

Dydis:

Skersmuo:apie 35cm.

Spalva:Juoda, Balta, Rožinė

Savybės:

1. Tendencijos gėlių išdėstymas, kad tiks bet namų dekoro ir didinti, bet kaimiškas & troba stiliaus kambarys,nostalgišką pastaba pramoninio stiliaus palėpėje ar primityvūs dekoro namai.

2.Vainikas augalų yra karšto tendencija dekoratyvinis gabalas, kad bus elegantiškas & ramina buvimas, bet vietos ištisus metus.

3. Suknelė jūsų veranda,terasa & durų modernus ir madingas būdas,pakabinti ant lango arba papildyti jūsų prieškambario & mantel su kai kurių gamtos akcentus.

4. A gražus ir elegantiškas, be jokių vestuvių ceremonija, dekoro, partija pasisako,projektus,didžiosios housewarming,gimtadienis ir Padėkos dovana draugams ar šeimos nariams.

Pastaba:

1.Prašome leisti keletą skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt,gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Pakuotė:

1 vnt Levandų vainikas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Žymos: durų vainikas, 3 velykų apdaila, eifelio bokštas dovana, vaikas kabo durų apdailos, krepšelis medis, pavasario vainikas, velykų vainikas, christma vainikas, hydrangea, vainikas.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Formos ROUND
netikrų gėlių svetainės Vainikas dekoras

Parašykite savo atsiliepimą!

1pc Netikrą Levandų Kabo Vainikas Plastikinis Modeliavimas Girliandą Levandų Kalėdų Vakarėlį Durų Ornamentu Dekoracija Priekyje Wed D2M3

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai