Trijų pavarų termostatas, elektrinis šildymas pirštinės lauko šiltas slidinėjimo šildymo pirštinės

Nauja

€11.26

1.Vandeniui sluoksnį įdėklai drėgmės iš wick ir padeda išlaikyti rankas šiltas ir sausas krūvio metu ir žaisti. 2. Ilgaamžiškumas ir atsparumas dilimui: dalis tarp nykščio ir rodomojo piršto yra sustiprintos, su PU oda apsaugoti nuo nykščio sąnariai.Premium non-slip PU odos, pagerina sukibimą ir apsaugo kasdien dėvėti. 3.Lengva suprasti, kairės ir dešinės pusės, jungiantis sagtis.

Specifikacija: Medžiaga: bokštas aksomo Visas ilgis(apytiksl.): Ne didesnis kaip 36 cm/14.17 į Palmių plotis(vid.): 14cm / 5.51 į Pakuotės Turinys: 1 pora elektra šildomas pirštines (ne Apima baterija) Pastaba: 1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. 2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: exo šildomos pirštinės, slidinėjimo sniegas, šilumos termostatas, skaitmenų termostatas, a1466 įkroviklis, potholder rinkinys, šildomos universalios pirštinės, neoviva, švyti šilumos, slidinėjimo pirštinės.

Medžiaga Medvilnė, Oda, PU
Elemento Tipas Šildomos pirštinės
Modelio Numeris YL190914A
Pavadinimas Slidinėjimo Šildomos Pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Trijų pavarų termostatas, elektrinis šildymas pirštinės lauko šiltas slidinėjimo šildymo pirštinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai