Vandens Banga Ryšulių Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Žmogaus Plaukų Pynimas Ryšulių Mslynn Plaukų 4 arba 3 Ryšulius Remy Plaukų Natūralią Spalvą

Nauja

€42.08

realios nuotraukos,be ps

PASIRINKITE DYDĮ, KAD JUMS TINKA Plaukų Ilgis

(Coliai/cm) 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28" 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 Vienas Standartinis Vadovas(Pluoštas) 2-3 3-4 4-5 PASTABA: Paprastai mūsų plaukai svoris 95g-100g.Jei norite, visą galvą, 4 ryšuliai yra būtina, ypač plaukų ilgis yra daugiau kaip 20 cm.Matavimo Prašome ištiesti plaukų, ypač banguotas ir garbanotas plaukų, kai jūs priemonė plaukų patinka šios matavimo nuotrauką.

1 žingsnis: Įdėkite savo plaukus į šilto vandens ir plaukite jį.

2 žingsnis: Užtepkite kai kurie šampūno ir plaukite plaukus.Atminkite, pirštais šukos plaukus arba naudoti didelio dantų šukos šukos plaukų.

3 žingsnis: Išskalaukite šampūnas gerai.

4 žingsnis: Taikyti kai kondicionieriaus ant plaukų ir tada sąlygomis ji apie 20 minučių.

5 žingsnis: Skalauti kondicionierius gerai ir sukite plaukus su rankšluosčiu ar senas T-shirt, kad prarasti vandens.

6 žingsnis: Naudokite drėgmės ar aliejus saugo plaukus nuo išsausėjimo.Nereikia įdėti plaukų pagal saule ir sausa, ji su gamtos oru.

PASTABA: nenaudokite, šampūnas, garbanotas plaukų taip dažnai.Giliai sąlyga, garbanotas plaukų pat.Galite naudoti Elastino ir naftos išlaikyti garbanotas plaukų purios.

Plaukų Medžiaga:

Neatlygintinai,parduoti,arba keistis laisvai ir sąžiningai.Donorų naudos iš pardavimo plaukų, nes tai yra papildomas pajamų šaltinis, kad nėra reikalaujama jokio darbo.

Darbo Gamybos:

Mes didžiuojamės tuo, kad mūsų išskirtinį įgūdžių, kurie apima plauti, sterilizuoti, gydyti, oro kondicionavimo-džiovinimo virgin plaukai

1 100% Žmogaus plaukų Rinkti Sveikus Plaukus

2 ištikimas Ilgis

3 Nėra Raizginys /Praliejimo

4 Gali Būti Permed/Dažyti/Perdaryta/Balintas

5 Curl Hold Gerai ,Jokio Kvapo

Sveiki, mieli draugai, jei jums patinka mūsų plaukai, tikiuosi, jūs galite pateikti mums jūsų visų 5 žvaigždučių atsiliepimus ir įkelti savo awesome plaukų, nuotraukų, atsiliepimų, kuri yra tikrai didelė parama mūsų pardavėjo darbą.Tai paskatins mus padaryti geriau ir geriau jus aptarnauti klientus.Mes bus taikomos mūsų bosas grąžinti jums $5 ir siųsti jums labai graži dovana jūsų kitą, kad būtų galima parodyti savo padėką.Jei turite kokių nors problemų, mūsų plaukų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčų, ir mes visada jums tarnauti.

www.levandu-kalnelis.lt priimti mokėti visa ,Master Card,Paypal,sąlyginio DEPONAVIMO, "Western Union", Banko Pervedimas,WebMoney, Bet mokėjimo problemų (Nesėkmingai mokėjimo ,unaccepted kortelės,uždaras tvarka)bus išspręsta, jei jums susisiekti su mumis anksčiausiai,

Paprastai jūsų paketas bus išsiųsti per 24-48 valandas po užsakymo tvarkomi su dauguma greitai express " kompanija.

hair_end

Etiketės Tinkinti

Patikimas Plaukų Pardavėjas

Pelningas Didmeninės Kainos

Greitas Pristatymas

Patikimas Kokybės Užtikrinimo

Drop Laivyba Q1: Gali būti tiesinami plaukai ar riesta?A: Taip.Naudoti plokščias geležies/tiesiau arba žnyplės, prašome don ' t būti didesnė kaip 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir prašau, nedaryk to pernelyg dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.Q2. Kodėl plaukai lengvai gauti susivėlęs?A: kodėl plaukų susivėlęs, kaip šių priežasčių ir jums reikia išvengti susivėlęs, kaip nurodyta toliau.

1. Jūsų plaukai ryšuliai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas(platus dantų ateiti kūno banga, tiesūs plaukai, pirštų šukos garbanotais plaukais) iš savo plaukų kasdien.

2. Įsitikinkite, kad wash&būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.Q3: Kodėl mano plaukai vis praliejimo?Prašome don 't naudoti kartu su šepečiu, garbanoti plaukai, tik veikia su pirštais švelniai; naudotis plataus dantų šukos tiesiai arba kūno wave" stilių.Po plovimo, malonumas slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejus, ir plaukai bus šilkinė ir švelni.Q4: kokio tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?A: Naudokite geros kokybės šampūnas ir kondicionierius, kondicionierių jūsų plaukai yra labai svarbus norint išlaikyti ją minkštą ir lengvai valdomas.Galite naudoti ir produktų, pavyzdžiui, želė, plaukų lakas saugo curl vietoje, tačiau įsitikinkite, kad plauti plaukus, o ne palikti ten produktai ilgą laiką.

Žymos: giliai banga ryšulių rudos blondine, bliss plaukų, mergelės brazillian vandens banga ryšuliai, 20 colių garbanoti plaukai, alipearl plaukų, nekilnojamojo žmonių plaukų ryšulius su priekinės, kambodžos plaukų, 1 pluoštas vandens banga, vakarų kiss plaukų bundel, slj8c.

Tekstūra Vandens Banga
Gali Būti Permed Taip
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Vieneto Svoris 100g(+/-5g)/vnt.
Plaukų Ataudų Mašina Dvigubo Ataudų
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Tinka Miršta Spalvų gali būti dažiausi #27 spalva
Plaukų Pratęsimo Tipas Audimas
Medžiaga Žmonių Plaukų
Elementų Pakuotėje 3 ryšulius ir 4 ryšulius
Prekės Pavadinimas mslynn
Ilgiausių Plaukų Dalis >=5%

Parašykite savo atsiliepimą!

Vandens Banga Ryšulių Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Žmogaus Plaukų Pynimas Ryšulių Mslynn Plaukų 4 arba 3 Ryšulius Remy Plaukų Natūralią Spalvą

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai