Žaidimo Dangaus Kardas (PS3), naudojami

Nauja

€9.00

Dangiškasis Kardas -Išskirtinis slasher ant PS3. Gameplay žaidimas atrodo kaip ryškiausia Žanro atstovų-Karo Dievo ir DMC.Už Balso ir brėžinys veikėjai buvo Pakvietė profesinės Holivudo Veikėjai.

Kilmė: Prieš kelis šimtmečius buvo žiaurus Ir negailestingai Karalius Varnas.Tai buvo kruvinas Karo galios.Buvo gandų, kad jis Vyras iš kainoraštyje.Kai jis Kariniai žygiai jau nuėjo per toli ir Tai beveik sunaikino Žemės gyventojų, Jo jo galia, dangaus patys Suteikė viltį, kad maitintojo...į žemę Dangus Kariai atėjo su neeilinio Force.By skambina Karalius Varnas pats, Kariai laimėjo viršų, ir jo kardas liko Mūšio lauke.Visi svajojo gauti ji.Galingas ginklas.Bandymas Perimti Dangaus Kardas žmonių, net Nužudyti vienas kitą.Labiausiai aukštumas pamačiau Ką daro žmonės nori perimti Neįprastas ašmenys, mėgautis prakeikimas Kardas.Tiems, kurie paėmė į rankas iš dangaus Kardas bus pasmerktas ir pakeičia savo gyvenimą Dėl galios, kurią suteikia kardas.Tada Ten buvo organizacija, kurią sudaro Klajokliai, kurie keliavo į Pasaulio ir apsaugoti žmonės nuo jų godumas.

Istorija Dangiškasis Kardas prasideda užsklanda rodo Nuožmi kova.Pagrindinis veikėjas Raudoni plaukai mergina-karys narico, į Vien tik su visa armija Karalius Bohan, ir iš jos rankų, ji glitters Dangiškasis Kardas.Viduryje kova, ginklai Išsitraukia gyvenimą iš narico, ir mergina Lašas Miręs.Keletą sekundžių vėliau, Narico patenka į nežinomą vietą ir Maldavo kalaviją, grįžkite į mūšio lauke iš... Šią akimirką ir prasideda žaidimas.Visa Sklype bus pastatytas pagal modelį prisiminimai Ir pasakojimas iš trečiojo asmens, kad Tai atsitiko šių septynių dienų prieš Mūšis kad mums buvo rodomas Anksti.

Žymos: kontrolės ps3 wireless, lazerio ps4, Nintendo, grupinio nintendo jungiklis, disko saugojimo bokštas, fifa ps3, žaidimas ps 3, žaidimas ps3, atveju jungiklis, atveju nintendo jungiklis.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Žaidimo Dangaus Kardas (PS3), naudojami

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai